≡ Meniu

Dell P2214H, monitor IPS de 21,5 inci

Monitoarele Dell sunt recunoscute pentru faptul că sunt foarte fiabile și bune pentru cei care vor o soluție profesională. Un monitor precum Dell P2214H ar fi perfect pentru acasă, dar și la lucru. Nu are o diagonală exagerată, ci doar de 21,5 inci, iar rezoluția e de 1920×1080 pixeli.

Monitorul de față are un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un aparat cu DisplayPort, panou IPS și capabilitatea de a fi montat pe un perete. Chiar dacă nu-i un model mare, e bine că poate fi montat pe perete deoarece în acest fel o să mai eliberați din spațiul de pe birou.

Dell P2214H, monitor IPS de 21,5 inci

Diagonala de 21,5 inci e una medie și permite lucrul cu mai multe ferestre. Prezența rezoluției 1920×1080 pixeli și a panoului IPS recomandă acest monitor chiar și pentru filme. Având un timp de răspuns de 8 milisecunde nu aș putea spune că e prea bun la jocuri.
Mulțumită unui ecran nu prea mare pot spune că nici consumul de curent nu e prea mare deoarece consumă 26W.
Spre deosebire de alte modele, acesta are port DVI, DisplayPort și VGA, deci are o multitudine de porturi la care poți conecta diferite aparate. Evident că cel mai bun port e cel DisplayPort, dar depinde dacă îl aveți la PC.

Avantajele achiziționării unui model precum acesta ar fi fiabilitatea, că vine de la un brand cunoscut (Dell e și un brand american mult superior asiaticilor), că are un excelent raport între preț și calitate, disponibilitatea mai multor porturi și existența penelului IPS care garantează unghiuri de vizibilitate excelente.
Din păcate are și unele dezavantaje, printre acestea numărându-se că nu are un timp de răspuns mai mic (2 milisecunde, de exemplu) și că nu are rezoluție 4K (nu știu cât de mult te-ar fi ajutat o astfel de rezoluție deoarece la 21,5 cred că ajunge Full HD).

Deci, acest model ar fi unul perfect pentru cineva interesat de un periferic cu ecran mediu ca dimensiune și care să poată fi utilizat în scopuri profesionale.
Dacă te interesează cum arată atunci din clipul de alături poți vedea acest lucru mai bine.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu