≡ Meniu

Dell P2314H, monitor IPS de tip business

Monitoarele de tip business ca și Dell P2314H sunt ideale pentru acasă dar și la locul de muncă. Fiabilitatea e foarte importantă pentru cei care vor un monitor pentru un timp mai îndelungat. Acest producător oferă o mulțime de soluții și sunt pentru buzunarul fiecăruia. CU siguranță un model business/office nu poate fi comparat cu unul de tip multimedia/gaming. Totuși, cele pentru gaming sunt bune pentru orice dar și prețul e unul piperat.

Pentru cei care au un buget mare, e bine ca monitorul să fie unul nou, dotat și fiabil. Dacă nu vreți să depășiți bugetul, atunci alegeți unul cu imagine 1080p, HDMI și unghiuri de vizibilitate decente. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Dell P2314H, monitor IPS de tip business

Diagonala sa de 23 inci, timp de răspuns de 8 ms, imagine de 1920 cu 1080 pixeli, unghirui de 178 grade, aspect de tip 16 pe 9, contrast dinamic mare și iluminare de 250 cd/mp.

Un număr mare de porturi video vă permite să conectați monitorului la mai multe gadgeturi sau invers (în cazul porturilor USB sau dacă are intrare audio pentru boxe). Acesta prezintă un suport bun dar nu e vorba de pivot și poate fi pus pe perete pentru a face mai mult loc pe birou. Nu are boxe integrate, tuner TV sau alte facilități. Conectorii săi sunt mulți: DVI, VGA, DisplayPort, trei USBuri de tip DownStream, un USB de tip Upstream. O caracteristică specială care nu ar trebui neglijată e panoul IPS.

Plusuri: are panou IPS, are multe porturi video, USBuri, un design elegant, consum redus de energie și fiabilitate ridicată.
Minusuri: cam scump pentru un model de 23 de inci.

Dell P2314H nu e un monitor oarecare ci unul ideal pentru a lucra la birou, de aceea nu costă cât un monitor clasic ci ceva mai mult. Optați pentru acest brand dacă vreți calitate, iar dacă nu vreți un monitor cu USBuri, cu siguranță veți găsi altul mai ieftin. USBurile sunt foarte utile pentru cei care folosesc diverse periferice cu interfață USB și nu vor să le mai conecteze la PC ori PC-ul nu e chiar așa de ușor de accesat (nu toate au multe porturi USB în partea din față). Jos e o mică prezentare care vă poate fi de folos.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu