≡ Meniu

Dell P2414H, monitor de tip business

Monitoarele de 23-24 de inci ca acest Dell P2414H sunt ideale pentru uz office/business. Pentru uz multimedia e nevoie de caracteristici tehnice mai bune, cum ar fi timpul de răspuns de 2-5 ms. Pentru gaming această caracteristică e destul de importantă dar și restul au o importanță destul de mare. Poate fi conectat la un desktop sau chiar și la un laptop deoarece are mai multe porturi. Designul acesta e prezent și pe alte serii și nu cred că trebuie schimbat (combinația de gri cu negru e plăcută).

Alternativele sunt cele de la  acest brand cu imagine mai mare ori mai mică. Cam toate monitoarele acestui brand sunt de tip business, dar pot fi fi folosite și în alte scopuri. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Dell P2414H, monitor de tip business

Imaginea sa e de 23.8 inci iar imaginea de tip 1080p e satisfăcătoare. Iluminarea sa e de tip LED și e prezentă mai la toate modelele. Contrastul dinamic mărește claritatea imaginii și nu e nevoie să măriți luminozitatea ecranului. În rest, specificațiile tehnice sunt următoarele: timp de răspuns de 8 ms, aspect 16 pe 9, iluminare de 250 cd/mp, unghiuri de vizibilitate maxime. Ar putea fi folosit ca un televizor dar e nevoie de un tuner TV extern sau o placă corespunzătoare pentru a fi montată pe placa de bază a PC-ului.

Facilitățile sale sunt puține deoarece nu are tuner TV și boxe integrate, are doar montare VESA 100. Porturile sale sunt: DVI, VGA, DisplayPort, 3 porturi de tip downstream și un USB de tip Upstream. Deci puteți conecta mai multe periferice la acesta și desktopul nu mai trebuie ținut așa de aproape. Panoul IPS oferă avantaje care se observă ușor, se pot observa unghiuri de vizibilitate foarte mari. Dimensiunile monitorului sunt conforme cu cele ale ecranului.

Plusuri: are un ecran destul de mare, porturi USB, ecran 1080p, DisplayPort și fiabilitate.
Minusuri: lipsa difuzoarelor incorporate.

Dell P2414H arată destul de bine și unii ar putea spune că are pivot, are un stand care vă permite să ajustați ecranul pe verticală (în funcție de poziția voastră în fața lui). Clipul de jos poate fi de folos pentru cei interesați de aspect acestui model.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu