≡ Meniu

Dell P2714H, monitor LED IPS de 27 inci

Dell P2714H e un monitor profesional de 27 inci care e bun la filme, dar și CAD. Variațiuni ale modelului acesta sunt disponibile cu diagonale de la 21,5 inci la 27 inci. Deci, ai de unde alege în cazul în care vrei ceva cu o diagonală mai mică.
Panoul e unul IPS, acest lucru garantând unghiuri de vizibilitate excelente (178/178 grade). Astfel de monitoare sunt perfecte pentru filme și design. E bun și la jocuri, dar nu o să vă ajute prea mult timpul de răspuns de 8 milisecunde care e cam mare.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim unul dintre cele mai bune monitoare de pe piață. Vă asigur că e mult superior oricărui model de le BenQ, Samsung etc… chiar dacă nu suportă rezoluție 4K.

Dell P2714H, monitor LED IPS de 27 inci

Pe partea de specificații, acest periferic are o diagonală de 27 inci (circa 68 centimetri) care e numai bună pentru persoanele care lucrează cu multe ferestre. Ecranul e LED, iar panelul e IPS, lucru care face ca unghiurile de vizibilitate să fie cele mai bune. Existența acestui panou are și un dezavantaj – timpul de răspuns e mai mare.
Pentru conectarea unui PC acest model de monitor e dotat doar cu porturi digitale, de la DVI la DisplayPort.
Chiar dacă e un ecran mare, acesta are un consum mic de curent – 43W. Deci, va fi prietenos cu mediul înconjurător.

Pro achiziția unui astfel de monitor ar fi diagonala mare, că vine de la un brand de top, aspectul plăcut, fiabilitatea ok (garanția standard e de 3 ani).
Are doar două minusuri, în opinia mea, adică lipsa rezoluției 4K și că nu are un timp de răspuns mai mic (2-5ms, de exemplu).

De final, pot spune că acest model e unul foarte bun în cazul în care ești o persoană care se ocupă cu CAD [design/proiectare asistat(ă) de calculator]. E bun chiar și pentru programatori deoarece ei lucrează cu mai multe ferestre, iar acest lucru poate fi realizat în cazul în care ai două monitoare ori unul cu o diagonală mai mare.
Alături am postat un preview pentru a vedea cum se prezintă acest monitor.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu