≡ Meniu

Dell P2714T, monitor cu tehnologie touchcreen

Dell P2714T e acel gen de monitor care poate fi conectat la orice deoarece are toate intrările necesare și chiar dacă nu are HDMI, există alternative sau adaptoare. DisplayPort-ul e mai bun decât DVI sau HDMI deoarece nu limitează calitatea imaginii. Dacă v-ați dorit un laptop cu ecran touch și nu ați putut lua unul la timpul respectiv, ei bine, puteți conecta un astfel de monitor la ultrabook/laptop-ul vostru. Ca și opțiuni de conectare ar putea fi cablul VGA sau un adaptor DisplayPort-HDMI.

Nu prea sunt multe monitoare care să poate să concureze cu acesta dar și așa nu sunt mulți utilizatori care să-și permită un așa „lux”. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Dell P2714T, monitor cu tehnologie touchcreen

Ca și specificații are: diagonal de 27 inci, iluminare LED, timp de răspuns de 5 ms, imagine cu 1920 cu 1080 pixeli, aspect lat, contrast dinamic mare, unghiuri de vizibilitate maxime – 178 grade. Nu oferă cine știe ce facilități (nu are boxe integrate, tuner TV, pivot etc). Ca intrări are DVI, DisplayPort, USB 3.0 downstream (pentru conectarea unor gadgeturi cu interfață USB) și USB Upstream. Suportul său vă permite să ajustați ușor înălțime ecranului. Consumul de energie diferă și ține cont de luminozitatea aleasă.

Ținând cont că are o diagonală așa de mare, ocupă ceva spațiu pe birou și nu e genul de monitor care poate fi pus pe perete. Aș recomanda periferice wireless pentru un plus de eleganță (mouse și tastatură). Tehnologia touch e utilă pentru cei care vor să interacționeze cu interfața sistemului de operare Windows 8 sau 8.1. 8.1 e destul de bun și versiunea pe 64 de biți e mai performantă.

Plusuri: are multe porturi video, ecran tactil care acceptă gesturi, caracteristici tehnice bune și design modern.
Minusuri: nu prea sunt, poate prețul.

Dell P2714T poate fi conectat la cam orice gadget care are ieșirile corespunzătoare, dar cam orice gadget are VGA (mă refer la cele mari). Am pus o prezentare video din care vă puteți face o idee despre acesta. Poate fi folosit alături de orice desktop deoarece are caracteristici tehnice foarte bune. Poate un ecran Retina era mai interesant, dar acelea ar fi afectat mult prețul monitorului.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu