≡ Meniu

Dell SE2416H, monitor pentru uz office

Dell SE2416H nu e un monitor de gaming sau multimedia, însă la capitolul calitate de construcție nu am ce să-i reproșez. Vine cu tehnologii noi care reduc din consum atunci când e nevoie iar la alți producători pot fi chiar absente. Pot spune că se potrivește destul de bine cu orice desktop, nu trebuie să fie neapărat de la Dell. Există monitoare chiar și mai mari dacă vreți mai mult spațiu de lucru și o calitate superioară a imaginii (dacă e să alegeți un monitor 4K).

Alternativele sunt multe dacă vreți să luați în calcul și alte branduri, însă nu toate oferă acceași calitate. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Dell SE2416H, monitor pentru uz office

Display-ul său mi se pare suficient de mare iar dacă vreți unul mai generos, rezoluția trebuie să fie mai mare decât FullHD. Acesta are caracteristici de imagine foarte bune însă pentru redare media și pentru jocuri, trebuie un timp de răspuns mai mic. Ca și facilități oferă doar difuzoarele integrate de 3 W fiecare. Alte monitoare oferă un tuner TV sau montare VESA pentru economisirea de spațiu pe birou.

Are conectori buni însă nu are și DisplayPort, care e obligatoriu pe monitoarele 4K. Calitatea imaginii nu e limitată de portul HDMI însă unele plăci video cer alte porturi (depinde de PC-ul vostru). Consumul de energie e scăzut ținând cont de toate acele tehnologii noi și PowerNap e una destul de nouă. Mai precis, reduce luminozitatea atunci când nu e folosit. Există o tehnologie similară și pe telefoane dar aceea se folosește de un senzor. Nu toate monitoarele pot fi montate pe perete și se poate observa ușor în spate dacă sunt compatibile.

Plusuri: are tehnologie PowerNap, design reușit, difuzoare integrate puternice, ieșire video HDMI, unghiuri de vizibilitate excelente și altele.
Minusuri: nu prea sunt.

Dell SE2416H e o alegere foarte bună dacă nu vă doriți un monitor pentru altceva. Puteți viziona filme pe el dacă îl vreți pentru acasă și calitatea e mult peste cea a unui ecran de laptop. Designul e elegant datorită finisajului lucios iar culoarea neagră e destul de clasică.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu