Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

DeLonghi EC221.B, espressor manual cu 15 bar

DeLonghi EC221.B e un espressor adresat celora care apreciază o băutură bună. Cu ajutorul lui pot fi preparate espresso și cappuccino într-un timp scurt deoarece are capacitate de două cești.
E un aparat ușor de folosit deoarece poate fi alimentat cu cafea măcinată ori pad cafea (plicuri rotunde care mai sunt numite pods cu sistem ESE – Easy Serving Espresso).

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, și pe banii aceștia primim un aparat de la un brand care se pricepe de minune la realizarea aparatelor de cafea. Se poate vedea că e un model negru cu gri așa încât să se potrivească în orice bucătărie pentru că negrul merge cu orice culoare.

DeLonghi EC221.B, espressor manual cu 15 bar

Modelul acesta e unul dotat cu o capacitate de două cești și un rezervor de un litru pentru apă. Puterea sa e una de 1100W, iar operarea se realizează manual. Dacă vreți ceva automat atunci găsiți aici câteva alternative, DeLonghi EC 7.1 fiind printre cele mai ieftine. Legat de oprire nu trebuie să vă bateți capul deoarece se realizează în mod automat, iar sistemul anti-picurare e unul prezent.
E un model prietenos cu mediul înconjurător deoarece are funcție Eco, adică după 20 de minute în care nu e utilizat se oprește prin intermediul funcției de oprire automată.
Probabil că cireașa de pe tort la acest model e dispozitivul pentru cremă. E dotat și cu un port-filtru special pentru cafea măcinată și pods. Acest filtru e unul separat pentru fiecare ceașcă.

Pentru achiziția modelului acesta ar fi costul mic, că e ușor de folosit, fiabilitatea ridicată, că are dispozitiv de spumare, presiunea ridicată (cei 15 bar scot toată aroma) și ușurința în curățare.
Contra nu ar fi vreun motiv.

În concluzie, dacă ești interesat în a achiziționa un aparat care să îți facă diminețile mai bun prin faptul că te ajută să-ți face cel mai bun espresso atunci acest model EC221.B de la DeLonghi ar fi o variantă bună. Brandul producător e unul premium localizat în Italia, iar din această cauză avem garanția achiziționării unui produs de calitate superioară, deci nu o chinezărie.

{ 1 comentariu … citește-le alături sau adaugă unul }
 • iulian

  DeLonghi EC221.B e un espressor manual cu o presiune de 15 bar care garantează că scoate toată aroma așa încât băutura preparată să fie cât mai bună. În momentul de față e unul dintre cele mai vândute aparate de făcut cafea deoarece are un excelent raport calitate-preț.

  Vine la un preț ok, iar dacă vă orientați înspre acest model atunci trebuie să știți că e un aparat precum acesta poate fi utilizat la prepararea cappuccino sau espresso. Acesta nu e un lucru rău întrucât cele două băuturi sunt cele mai bune pe care le poți bea.

  Punctele forte ale unui astfel de model ar fi presiunea de 15 bar care scoate tot (din cafeaua măcinată ori podurile de cafea), utilizarea simplă, că are o capacitate pentru două cești și rezervorul de apă mare (1 litru).
  Singurul minus ar fi că nu e automat, dar multă lume oricum nu e interesată de așa ceva. Oricum, oprirea e una automată așa încât să nu vă bateți capul cu așa ceva.

  Deci, dacă vreți un aparat premium pentru preparat espresso atunci modelul acesta ar fi recomandarea mea. Vine de la un brand italian, iar ca alternativă automată ar fi Delonghi ECAM 22.110 Blk. Acest model automat nu e numai dacă vreți ceva pentru un local ori pub așa întrucât banii o să vi-i recuperați rapid.

Lasă un comentariu