Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

DeLonghi EC5.1, model cu oprire automată și sistem cappuccino

DeLonghi EC5.1 e un model de espressor cu presiune de 3,5 bar, capacitate de 2 cești și posibilitate de preparare cappuccino (evident că prepară și espresso). Utilizarea e una simplă, iar alimentarea se poate face cu cafea măcinată ori cu pods pe care le găsești aici.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acest cost beneficiem de un aparat stilat. Băutura făcută cu aparatul acesta e una bună, iar dacă vreți ceva superior atunci vă recomand modelul EC221.B (acest model are și câteva lucruri în plus care sigur le veți aprecia).

DeLonghi EC5.1, model cu oprire automată și sistem cappuccino

EC5.1 suportă până la 4 cești de cafea și are diferite caracteristici care fac operarea sa mai ușoară.
Vine cu un sistem special pentru cappuccino, acesta mixând vapori, laptop și aer, iar în acest fel se obține o cremă super pentru o băutură cu adevărat delicioasă.
În cazul în care va fi utilizat de o persoană nu prea îndemânatică atunci trebuie știut că acest model are capac de siguranță pentru a preveni deschiderea accidentală.
Se poate vedea că modelul 5.1 e o îmbunătățire față de alte modele de la acest brand, iar presiunea de 3.5 bar zic că e una suficientă. Mai există și modelul EC 7.1, dar nu consider că merită să dăm 100 lei în plus pentru că arată mai bine.

Punctele pozitive la modelul EC5 ar fi costul de achiziție mic, că are tavă picături detașabilă, dispozitivul de spumare pentru cappuccino și că se oprește automat.
Din păcate deoarece are niște dimensiuni mai reduse are și un rezervor de apă mai mic de 400 ml în comparație cu acesta care are de 1 litru. Oricum, eu zic că e suficient.

Deci, dacă vrei un aparat modern, dar nu prea complex atunci acest model ar fi recomandarea mea. E un aparat sigur, iar acest lucru e demonstrat de prezența Safety Cap care e un capac care previne deschiderea accidentală.
Dacă nu cunoașteți brandul atunci trebuie știut că e unul localizat în Italia, iar produsele sale sunt unele premium, fără dar și poate.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu