≡ Meniu

E-Boda Revo R95, tabletă pe alb și negru

E-Boda Revo R95 nu e chiar o tabletă oarecare și apreciez destul de mult performanțele sale la acest preț. Poate că nu e cea mai performantă tabletă dar e accesibilă. Arată cam la fel ca precedenta însă veți găsi câteva îmbunătățiri. Poate că un laptop ar fi mai eficient în ceea ce faceți dar prețul e de 3 ori mai mare.

Alternativele sale sunt destul de multe deoarece fiecare brand are un segment inferior cu astfel de tablete. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

E-Boda Revo R95, tabletă pe alb și negru

Procesorul său cu patru nuclee e un model de tip Allwinner A31S și nu are o frecvență mare, deci nici nu consumă mult. ca oricare alt model și acesta are o placă video decentă. Jocurile nu necesită cine știe ce componente dar cu trecerea timpului ele vor deveni mai sofisticate. Imaginea oferită de acest gadget e de tip HD iar diagonala ecranului e de 7.85 inci.

Memoria RAM e doar de 1GB dar e de ajuns pentru aplicații sau unele jocuri. Cerințele hardware nu sunt așa de mari ca în cazul laptopurilor sau tabletelor cu Windows, însă la un moment dat și Androidul va mia avansa. Spațiul intern nu e foarte generos și era bun un card pentru ea ori alegeți una cu spațiu intern dublu pentru că și așa spațiul utilizabil e mai mic.

Nu prezintă nici un port special pe lângă cel USB care poate fi folosit pentru conectarea cablului de date/de încărcare. Greutatea acestei tablete e redusă deoarece are un ecran mic. E și normal să fie așa dar la unele tablete mai mari greutatea poate să fie chiar de 2-3 ori mai mare. Sistemul de operare e Android 4.2 Jelly Bean și nu cred că va primi vreun upgrade la Android 5.

Plusuri: preț destul de mic, autonomie decentă, poate reda jocuri 3D, arată bine.
Minusuri: camera frontală nu impresionează.

E-Boda Revo R95 e varianta mai nouă dar nu aduce mult mai multe noutăți față de varianta anterioară. Nu putea avea un Android mai nou deoarece nu are o configurație corespunzătoare (era nevoie de 1.5GB de RAM dar și de un procesor superior).

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu