≡ Meniu

Electrolux Dual-Care EWW1476WD, mașină cu uscător

Mașina de spălat rufe Electrolux Dual-Care EWW1476WD e una dintre cele mai noi variante oferite de acest brand și care impresionează. Seria Dual Care de la Electrolux oferă o tehnologie nouă prin care rufele sunt spălat și uscate într-un singur ciclu. Bineînțeles, ca să uscați rufele cât mai bine ar fi bine să nu introduceți mai mult de 4 kg de rufe. În general, uscătoarele incorporate uscă mai puțin decât cele clasice deoarece sunt integrate. Nu cred că v-ar interesa una incorporabilă deoarece are performanțe reduse și nu e chiar ieftină, însă sunt utilizatori care vor o bucătărie cât mai modernă. Deci alegerea perfectă depinde și de camera în care doriți să o puneți.

Ceva mai ieftină e o mașină fără uscător, iar uscătorul îl puteți lua ulterior. Chiar dacă e mai scump, va putea usca mai multe rufe decât unul incorporat. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Electrolux Dual-Care EWW1476WD, mașină cu uscător

Ca și caracteristici tehnice, mașina are centrifugare de 1400 RPM, capacitate de spălare de 7 kg, capacitate de uscare de 4 kg, clasa energetică B. Nu are o clasă de eficiență foarte bună deoarece are și uscător, iar acesta mărește consumul. Avantajul e că veți câștiga niște bani dar și spațiu pentru că nu veți pune două aparate ci doar unul.

Dimensiunile sale sunt destul de interesante pentru că are o adâncime destul de redusă chiar dacă are și uscător – 52 cm. Pentru a fi o mașină îngustă mașina trebuie să aibă sub 45 cm adâncime. Aveți de ales între un model bine dotat care e mai mare și unul inferior dar ocupă puțin spațiu. O altă deosebire între cele două tipuri de mașini ar fi prețul, adică cele Slim sunt mia ieftine (au și performanțe limitate).

Plusuri: Time manager, spală și uscă în același program, consum mic de resurse – motor Inverter, ușor de folosit.
Minusuri: uscă mai puțin decât spală (cel mult 4 kg).

Electrolux EWW1476WD impresionează prin tehnologiile incorporate și nu orice brand oferă o astfel de soluție pentru acasă. Din clipul de jos se poate vedea cum arată în realitate acest model și cum e panoul de control.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu