≡ Meniu

Electrolux Dual-Care EWW1696SWD, mașină cu uscător de 6kg

Electrolux Dual-Care EWW1696SWD face parte dintr-o serie care oferă mașini de spălat rufe cu uscător incorporat. Evident, e vorba de seria Dual Care care are grijă de rufele voastre – le spală și uscă ulterior. Din păcate, aceste aparate oferă și un dezavantaj, în sensul că nu uscă chiar cât spală dar depinde de programul de spălare ales. Spun asta deoarece unele programe de spălare au setări preselectate pentru a nu afecta țesăturile (centrifugare inferioară, capacitate de încărcare inferioară ori o temperatură mai mică).

Bugetul vostru trebuie să fie destul de mare și consider că merită să faceți o astfel de investiție deoarece e pe termen îndelungat. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Electrolux Dual-Care EWW1696SWD, mașină cu uscător de 6kg

Poate spăla cel mult 9 kg de rufe și de uscat cel mult 6 kg de rufe, așa e mai la toate mașinile speciale. Din poza de sus se poate observa un ecran LCD de dimensiuni generoase pe care se poate supraveghea programul în curs dar și unii parametrii aleși. Are cea mai bună centrifugare de pe piață și aceasta diferă în funcție de program. Consumul într-un program standard e de 6.12 kWh, care paote părea mare dar nu uitați că această mașină e mult mai performantă decât restul.

Programele sale de spălare sunt numeroase ca la oricare alt model premium i cu cât sunt mai multe, cu atât mai bine deoarece puteți spăla orice țesături iar rezultatele sunt corespunzătoare. Pe lângă toate acestea, mașina dispune și de Time Manager, adică puteți gestiona timpul de spălare fără a afecta rezultatele. Puteți amâna pornirea programului cu funcția de programare întârziată, funcție care e destul de populară. Alte caracteristici care sunt foarte importante ar fi: uscare prin condensare, motor cu tehnologie Inverter și 4 piciorușe ajustabile.

Plusuri: are performanțe mari, uscător mare, clasă energetică bună, fiabilitate, design compact etc.
Minusuri: nu prea sunt.

Electrolux EWW1696SWD nu putea avea un consum de energie foarte mic deoarece are acel uscător incorporat. Se adresează celor care spală mult și nu au spațiu pentru a usca rufele. Poate fi folosită chiar și acasă unde aveți nevoie de un astfel de ajutor.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu