≡ Meniu

Electrolux E6203IOK, plită electrică cu inducție și 3 zone de gătit

Electrolux E6203IOK e o plită incorporabilă destul de ieftină dacă e să o comparăm cu cele oferite de acest brand ori de altul. Majoritatea vin cu 4 arzătoare dar mai sunt și cele cu arzătoare diferite ca formă sau poziționare. Nu prea aș alege o plită electrică simplă deoarece diferența de preț e mică și randamentul superior poate fi de ajutor. În plus, o plită cu inducție se menține rece mai tot timpul și astfel poate fi curățată imediat după utilizare. Un cuptor pe negru s-ar potrivi perfect cu această plită și nu trebuie să fie neapărat de la același brand.

Dacă vi se pare prea scumpă atunci optați pentru un alt tip de alimentare – pe gaz. Diferențele sunt prezente la design, preț și funcții. O plită pe gaz nu are control touch ci doar clasic. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Electrolux E6203IOK, plită electrică cu inducție și 3 zone de gătit

Alimentarea e complet electrică și e evident deoarece nu e ca și la cele pe gaz. Chiar și acelea au alimentare electrică deoarece au nevoie de aprindere electrică. Alte tipuri de plite ar putea fi luate în considerare doar dacă oferă ceva în plus în același preț. Fiecare brand are o astfel de plită electrică doar că nu toate au același design.

La capitolul funcții are control touch, blocare butoane pentru curățare, deconectarea automată, sistem protecție copii, indicator căldură reziduală, control iluminare și detectare vase. Pe partea de design, plita are finisaj elegant – sticlă neagră, dar există și plite pe gaz cu același tip de finisaj. Dimensiunile sale sunt cele standard adică nu ocupă mai mult spațiu decât o altă plită.

Plusuri: arată foarte bine, tehnologie avansată de încălzire, fiabilă, randamentul ridicat, funcțiile speciale.
Minusuri: nu prea sunt.

Electrolux E6203IOK e o plită destul de avansată tehnologic însă nu e cea mai bună de la ora actuală. Cu siguranță, o plită foarte performantă nu o veți găsi în acest buget. În timp, veți observa că plitele avansează tehnologic dar și la capitolul dotări. O hotă pe inox s-ar potrivi cu această plită dar numai dacă cuptorul e pe negru și inox.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu