≡ Meniu

Electrolux EAL6142BOX, side by side cu inox antiamprentă

Aparatul frigorific Electrolux EAL6142BOX poate fi confundat ușor cu o combină datorită formei sale, doar că e vorba de un side by side deoarece are două uși mari – în stânga e congelatorul iar în dreapta e frigiderul. Acest model e unul premium și se adresează celor care vor ceva mai special. Dacă aveți o bucătărie spațioasă pentru mobilier modern și aparatele performante, acest side by side nu ar trebui să lipsească. Pentru o familie mai mare, nu are sens să achiziționați două frigidere, două combine frigorifice sau combină cu ladă frigorifică, deoarece nu veți ieși în câștig.

Ca și alternative pot fi luate în calcul variantele mai performante sau unele cu volum mai mic. În general, aceste electrocasnice au un volum mare și reprezintă segmentul superior. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Electrolux EAL6142BOX, side by side cu inox antiamprentă

Are un sistem de răcire destul de avansat – No Frost, care reduce consumul deoarece controlează nivelul umidității (nu se mai formează atâta gheață). Volumul total e de 527 litri care e împărțit astfel: 179 litri la congelator și restul de 348 litri e la frigider. Consumul de energie e unul de 442 kWh pe an și dacă- raportăm la volum, cred că e destul de redus.

Spre deosebire de alte aparate, acesta are dozatoare pentru apă și gheață. La interior are multe rafturi din sticlă, compartimente speciale, iluminare eficientă cu LED, sistem de dezghețare automat. Congelatorul e diferit de cel al combinelor deoarece e voluminos iar performanțele sunt impresionante – congelează 13 kg la 24 de ore. Mi se pare destul de silențios pentru un model cu volum așa de generos. Pe partea de funcții are următoarele: Action Cool și Action Freeze.

Plusuri: are un congelator destul de performant, design elegant, finisaj antiamprentă, sistem de răcire No Frost, iluminare cu LED, consum redus.
Minusuri: nu prea sunt.

Electrolux EAL6142BOX e un aparat frigorific destul de mare și care arată și bine. Se asortează perfect cu alte modele pe inox și nu trebuie să fie toate de la același brand, e suficient să fie pe placul vostru și să ofere exact ce vă doriți (poate și mai mult).

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu