≡ Meniu

Electrolux EC2640AOW, ladă frigorifică cu SpacePlus

Lada frigorifică Electrolux EC2640AOW e una dintre noile modele ale acestui brand și care o recomand. Poate ocupa destul de mult spațiu deoarece are o formă orizontală, iar congelatoarele sunt ceva mia compacte (dar și înalte).

Alternative sunt destul de multe și care pot să fie de la un alt brand dacă nu sunteți fan al acestui model. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Electrolux EC2640AOW, ladă frigorifică cu SpacePlus

Lada frigorifică de mai sus e una destul de spațioasă ținând cont de alte modele similare. Aceasta se datorează faptului că are SpacePlus (o caracteristică interesantă care vă mărește volumul pentru aceleași dimensiuni ale aparatului). Clasa de eficiență energetică e A+ care nu e cea mai bună dar e satisfăcătoare pentru acest tip de aparat. Congelatoarele și lăzile frigorifice au un consum mai ridicat decât un frigider pentru că nu doar mențin alimentele la rece ci și pentru că le congelează.

Volumul net al acestui model e de 230 litri iar consumul de energie e de 260 kWh. Mă refer la consumul anual de energie care poate să difere, deoarece nu veți folosi tot timpul acest aparat ci doar când aveți ce să puneți în el. În funcție de cât consumă pe an, voi puteți concluziona cam cât consumă pe zi.

Capacitatea de congelare e de 15 kg la 24 de ore care e mult peste medie, iar congelatoarele incorporate nu sunt așa de performante. Designul său e destul de simplu și plăcut. Prezintă mâner orizontal cu deschidere verticală, iluminare interioară, super congelare etc. Pe partea de funcții stă destul de bine chiar dacă nu are multe funcții: Frost Free și Action Freeze. La alte modele pot avea denumiri diferite deoarece unii producători preferă să le numească altfel.

Ca și accesorii are două coșuri de sârmă. Nivelul de zgomot e ceva mai mare decât la o combină sau frigider dar e justificat. Oricum nu o veți pune în bucătărie sau unde dormiți.

Plusuri: arată foarte bine, are Frost Free, Space Plus, fiabilitate, volum mare și ușor de folosit.
Minusuri: nu prea sunt.

Electrolux EC2640AOW nu e chiar accesibilă dar prețul e oarecum corect deoarece nu toate lăzile oferă acele caracteristici speciale.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu