≡ Meniu

Electrolux EDC2086GW3, uscător elegant cu capacitate de 8kg

Uscătorul de rufe Electrolux EDC2086GW3 e unul oferit de un brand destul de cunoscut și care oferă doar soluții fiabile. Poate că o mașină cu uscător integrat e mai ieftină însă nu veți putea usca la fel de multe rufe. Mai precis, veți observa că poate spăla de la 6 kg în sus iar de uscat, poate doar 4-5 kg. Acuma depinde și de modelul ales. Există uscătoare mult mai bune decât acesta, adică pot spăla foarte mult însă prețurile sunt justificate. Poate fi confundat ușor cu un alt tip de electrocasnic (mașină de spălat rufe).

Dacă bugetul alocat e mic, atunci vă recomand ratele fixe ori un model cu capacitate de uscare inferioară. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Electrolux EDC2086GW3, uscător elegant cu capacitate de 8kg

Uscătoarele au, în general, încărcare frontală și nu veți găsi model cu încărcare verticală. Poate există mașini cu uscător incorporat, însă nu sunt la fel de performante ori eficiente. Cu alte cuvinte, capacitatea de uscare e diferită de cea de spălare. Un avantaj oferit de acel tip de model e spațiul mic pe care îl ocupă. În funcție de alegere, puteți economisi bani și veți beneficia de eficiență energetică superioară.

Programele de spălare sunt multe și se poate vedea cel mai bine pe panoul său de control. Ele sunt conforme cu cele oferite de mașinile de spălat rufe. Pe partea de funcții și siguranță voi enumera doar câteva: senzor de uscare, uscare prin condensare, 4 piciorușe ajustabile etc.

Dimensiunile sale sunt destul de generoase însă doar dacă îl comparat cu un alt aparat care e mai compact. Mai precis, are o înălțime de 85 cm, o adâncime și lățime de 60 cm.

Plusuri: poate spăla destul de mult, arată bine, e fiabil, performant și ușor de folosit.
Minusuri: ceva mai scump decât o mașină de spălat.

Electrolux EDC2086GW3 arată exact ca și o mașină de spălat doar că are mai puține opțiuni, ceea ce mi se pare și normal. Nu trebuie să știți prea multe pentru a-l folosi deoarece pictogramele de pe panoul de control sunt destul de utile. Butonul central e înconjurat de simboluri care evidențiază funcțiile oferite dar și ecranul LCD e util (afișează parametrii aleși).

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu