Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Electrolux EDH3488GDE, uscător de rufe cu capacitate de 8 kg

Uscătoarele de rufe sunt tot mai populare deoarece oamenii sunt tot mai ocupați și e nevoie de un astfel de ajutor. Electrolux EDH3488GDE mi se pare un uscător reușit, dacă vă doriți unul pentru o perioadă îndelungată. Cu alte cuvinte, merită să achiziționați o variantă mai scumpă care are un consum mai redus de energie. Motorul Inverter mărește durata de viață și reduce consumul aparatului, la fel se întâmplă și la alte aparate (mașini de spălat, aparate de aer condiționat). Toate aparatele performante au nevoie de tehnologii de ultimă generație, doar că acestea tind să migreze și spre variantele mai accesibile, dar nu e cazul la uscătoare.

Poate că vă depășește buget, de aceea există ratele fixe fără dobândă sau poate cunoașteți altă metodă de a vă finanța. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Electrolux EDH3488GDE, uscător de rufe cu capacitate de 8 kg

Nu veți găsi uscătoare cu încărcare superioară ci doar cu încărcare frontală, iar ușa e transparentă ca la mașinile de spălat rufe. Nu știu cât de utilă e această caracteristică dar arată mai bine. Clasele de eficiență energetică e A++, dar pe partea de uscare are B ca la multe alte modele. Etapa de uscare necesită mai multă energie decât oricare altă etapă și așa e la orice aparat. Pentru a vă face o idee despre un astfel de model, consumul într-un program obișnuit e de 1.99 kWh.

Dintre toate acele programe de spălare, amintesc următoarele: tricouri, mix, sport, sintetice, lână, bumbac etc. Ca la oricare alt model similar și la acesta poate fi amânată pornirea sa. Ca și dotări speciale, uscătorul de mai sus are următoarele: tehnologie de uscare cu pompă de căldură, Motor Inverter, indicații pentru curățare condensator, curățare filtru și rezervor plin.

Plusuri: are tehnologie Inverter, suficiente programe, oferă indicații, arată bine, uscă destul de multe rufe.
Minusuri: nu prea sunt.

Electrolux EDH3488GDE nu putea fi un model accesibil deoarece are motor destul de avansat – Inverter, care elimină fluctuațiile din timpul funcționării, menținând consumul de energie constant. Pentru cei care nu sunt deciși, am postat prezentarea de mai jos din care vă puteți face o idee.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu