≡ Meniu

Electrolux EGH6242BOX, plită incorporabilă pe gaz de culoare inox

Electrolux EGH6242BOX e o plită modernă pe gaz care este realizată din materiale de calitate cum ar fi inox (plită) și email (grătare). Se adresează celora care vor să-și facă o bucătărie din electrocasnice incorporabile care să nu coste prea mult.

Modelul acesta e unul disponibil la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un aparat care e de culoare inox, iar din această cauză se poate integra perfect în orice bucătărie, indiferent de culoare.

Electrolux EGH6242BOX, plită incorporabilă pe gaz de culoare inox

Pe partea de specificații acest model e unul dotat cu 4 arzătoare pe gaz, iar cadrul e unul înclinat așa încât lichidele să fie mai ușor de curățat.
Suportul din care e făcut grătarul e unul foarte bine gândit așa încât vasele să stea foarte bine, iar siguranța în timpul gătitului să fie maximă.
Dispunând de arzătoare de diferite dimensiuni acest model aparat e unul deosebit de flexibil și eficient.
Dimensiunile sunt unele normale, iar datorită acestui lucru se va integra perfect în orice mobilă care suportă electrocasnice incorporabile.

Pentru achiziția modelului acesta ar fi că vine de la un brand ok, costul de achiziție mic, că e realizat într-un stil modern și fiabilitatea bună. Electrolux e al doilea producător de aparatură electrocasnică la nivel mondial și e din Europa. Prețul e unul foarte mic și de aceea poate fi considerată ca fiind una dintre cele mai ieftine plite de pe piață. Suprafața, grătarele și alte elemente sunt realizate așa încât curățarea și utilizarea să fie foarte simple.
Contra achiziției ar fi că nu are control de tip touch. Nu are nici arzător Wok, dar asta nu-i o problemă prea mare întrucât prea puțini dintre noi gătesc mâncare asiatică.

Deci, dacă te interesează un aparat modern care să poată fi utilizat ușor de oricine atunci acest model ar fi recomandarea mea. Aprinderea electrică e o dotare pe care acest model o are, iar aceasta fiind integrată în butoane face ca aprinderea să se realizeze cu o singură mână.
Alături am pus și un clip pentru a vă face o părere despre cum arată acest aparat.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu