≡ Meniu

Electrolux EGH6342BOX, plită cu grătar din fontă și finisaj inox

Plita incorporabilă Electrolux EGH6342BOX e una destul de ieftină deoarece oferă dotări bune și aprindere la o mână. plitele care nu au acel tip de aprindere, sunt mai ieftine și au un buton suplimentar pentru aprindere (ca la aragazuri). Sincer, pentru o diferență de preț nesemnificativă, merită să optați pentru o plită mai bună. Un cuptor pe inox sau negru s-ar potrivi perfect alături de această plită. Bineînțeles, optați pentru unul electric cu design modern și multe funcții. Cele pe gaz sunt modele vechi și nu le recomand deoarece nu oferă nimic special în același preț.

Alternativele sunt destul de multe deoarece plitele pe gaz sunt la modă și reprezintă alegerea cea mai accesibilă. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Electrolux EGH6342BOX, plită cu grătar din fontă și finisaj inox

Alimentarea e pe gaz dar are nevoie și de o alimentare electrică pentru aprinderea arzătoarelor. Are 4 arzătoare diferite dar nu are nici un arzător Wok. Mai precis, arzătorul Wok putea fi doar arzătorul mare și avea un inel de ardere suplimentar. Panoul de control e așezat frontal unde poate fi folosit cu ușurință. Chiar dacă panoul de control era așezat în lateral, e destul de ușor de folosit acele butoane.

Pe partea de design are: finisaj pe inox, butoane push-up și grătar din fontă. Dimensiunile sale nu diferă cu mult de cele ale altor plite iar instalarea se face destul de simplu și trebuie să țineți de cont de dimensiunile nișei. E ceva mai ușor să instalați o plită decât un cuptor incorporabil.

Plusuri: are o adâncime mică, grătar rezistent, arzătoare mici, arată bine etc.
Minusuri: nu prea sunt.

Electrolux EGH6342BOX poate fi folosit cam de oricine deoarece nu trebuie să dețineți prea multe cunoștințe. Un pachet promo cu plită+cuptor ar fi de folos deoarece puteați economisi niște bani. Chiar și plitele pe gaz sunt tot mai puține deoarece cele electrice sunt tot mai eficiente iar randamentul e chiar mai bune la unele (mă refer la cele cu inducție).

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu