≡ Meniu

Electrolux EGH6343BOX, plită incorporabilă cu 4 arzătoare

Plita incorporabilă Electrolux EGH6343BOX e cu alimentare pe gaz și cu panou frontal. Noua serie de plite oferă variante și fără arzător Wok, care după cum observați mai are un inel de ardere. Astfel, puterea dar și randamentul sunt mai mari. Un aparat incorporabil trebuie instalat diferit dar nu aveți nevoie de foarte multă experiență ori cunoștințe. Cel mai bine e să aveți aparatele înainte să vă aducă mobilierul, astfel ca să le puteți instala imediat și să vedeți dacă se potrivesc. Plita poate fi pusă oriunde, dar nu trebui uitat că deasupra ei trebuie și o hotă.

Alternativele sunt multe chiar dacă luăm în calcul doar același brand. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Electrolux EGH6343BOX, plită incorporabilă cu 4 arzătoare

E evident că are alimentare cu gaz doar după cum arată. Plitele au suprafață netedă și nu prezintă un grătar, dar și acestea sunt de mai multe feluri. Panoul e așezat frontal dar nu se mărește prea mult adâncimea sa, deoarece designul permite arzătorului mare să ajungă ceva mai în față. Culoarea inox îi dă un plus de eleganță comparativ cu o plită albă. Majoritatea plitelor sunt disponibile pe această culoare și pe alte culori sunt destul de rare.

Arzătoarele sale sunt de trei mărimi, deoarece două sunt normale. Îmi place cum au fost poziționate arzătoarele deoarece pe cel mare se poate pune chiar și un vas mare. Spre deosebire de un arzător mare clasic, acesta re o putere de 4kW deoarece are un arzător în plus.

Plusuri: arată destul de bine, arzător Wok, aprindere electrică la o mână, fiabilitate, preț atractiv.
Minusuri: nu sunt.

Electrolux EGH6343BOX e o alegere destul de bună deoarece a apărut recent și arată bine. Fiabilitatea nu poate fi pusă la îndoială deoarece e vorba de un brand experimentat și care oferă soluții bune în acel buget. Cuptorul trebuie să fie unul incorporabil și poate fi de la acest brand ori de la altul care are la fel de multă experiență în acest domeniu. Pentru a economisi bani, se poate alege un pachet promo doar că acele aparate poate nu vă sunt pe plac.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu