≡ Meniu

Electrolux EGH7353BOX, plită cu 5 arzătoare și grătar din fontă

Plita incorporabilă Electrolux EGH7353BOX e una cu ceva mai multe arzătoare pentru a putea folosi mai multe vase simultan. Nu orice brand oferă astfel de plite și, în special, cu arzător Wok. Pe margini are arzătoarele clasice care le întâlniți și la plitele clasice iar în centru e un arzător puternic cu două inele de ardere. Majoritatea modelelor de pe piață oferă doar 4 arzătoare sau chiar și 2 dacă aveți o bucătărie foarte mică. Alături de plita de jos puteți opta pentru un cuptor pe inox sau negru deoarece se asortează cu care doriți.

Nu sunt multe plite cu 5 arzătoare și care să arate atât de bine. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Electrolux EGH7353BOX, plită cu 5 arzătoare și grătar din fontă

E evident că are alimentare pe gaz deoarece are grătar și butoane de tip push-up. Plitele electrice oferă o suprafață netedă pe negru sau alb iar butoanele sunt senzitive, adică pot fi accesate ușor. De aceea, există și acea diferență de preț iar funcțiile sunt ceva mai multe la plitele electrice. Panoul de control nu putea fi în lateral pentru că și așa e mai lată decât multe alte plite. Puterea arzătoarelor e funcție de mărimea arzătorului, iar cel central poate fi ideal pentru a găti mult sau în stil asiatic (e nevoie de o tigaie cu bază semi-rotundă).

Mâncarea are gust mai bun dacă e gătită pe o plită cu randament mare, iar dacă nu frigeți, poate fi luată în calcul și o plită electrică. Nu mai există diferențe așa de mari între plitele electrice și cele pe gaz. Deci alegerea finală e a voastră iar brandul e la fel de important, adică trebuie să fie unul cunoscut (dacă luați în calcul mai mulți producători).

Plusuri: arzător Wok, design elegant, ușor de folosit, puternică și fiabilă.
Minusuri: nu prea am găsit.

Electrolux EGH7353BOX e o alegere foarte bună dacă vă folosiți de ceva mai multe arzătoare și aveți nevoie și de putere. Grătarul e realizat în așa fel încât să puteți muta cu ușurință vasele de pe un arzător pe altul. Plitele cu finisaj negru lucios oferă alte tipuri de grătare (unul pentru fiecare arzător).

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu