≡ Meniu

Electrolux EGS6648NOX, plită pe gaz cu desing elegant

Plita incorporabilă Electrolux EGS6648NOX e una ceva mai deosebită decât restul deoarece are o suprafață ceva mai netedă. Liniile sunt similare cu cele ale modelele cu sticlă. Există plite cu suprafață neagră lucioasă și care nu sunt electrice. Recomand astfel de plite dar nu și cuptoare pe gaz deoarece sunt modele vechi și nu oferă mai nimic interesant. Cu alte cuvinte, nu se mai fabrică cuptoare pe gaz pentru că cele electrice sunt mult mai bune și prețurile sunt relativ aceleași.

O plită electrică e o soluție bună însă randamentul e diferit dacă nu e cu inducție, însă cele cu inducție reprezintă viitorul. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Electrolux EGS6648NOX, plită pe gaz cu desing elegant

Caracteristicile sale tehnice sunt următoarele: alimentare cu gaz, 4 arzătoare, grătar din fontă și panou frontal. Unul dintre cele 4 arzătoare e de tip Wok și, bineînțeles, e cel mare. Chiar merită să aveți un astfel de arzător dacă doriți să gătiți în stil asiatic sau căutați un plus de performanță. Aprindere e integrată adică se face cu o singură mână prin apăsare și rotire. E puțin mai diferit de sistemul de aprindere al aragazurilor.

Grătarele din fontă sunt mai fiabile dar nu cu mult față de cele de oțel. Are termocuplu pentru siguranță pentru ca alimentare să fie oprită la stingere flăcării. Plitele electrice se opresc automat dacă nu o mai folosiți pentru oa numită perioadă iar cele cu inducție sunt tot timpul reci. Deci există soluții mai bune dar prețurile sunt ceva mai piperate la acelea.

Plusuri: are un design destul de elegant, arzător Wok, grătar din fontă, siguranță arzătoare și ușor de folosit.
Minusuri: nu prea sunt.

Electrolux EGS6648NOX se potrivește perfect alături de un cuptor modern cu finisaj pe inox/negru. Nu trebuie să fie neapărat de la același brand ci doar designul e să fie apropiat. Instalarea unei plite e mai ușor decât în cazul unui cuptor și nu trebuie să fie neapărat deasupra cuptorului. Pentru cuptor puteți realiza un corp special și dacă gătiți mult, puteți lua chiar 2. Spun asta deoarece unele mâncăruri nu pot fi gătite în același timp.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu