≡ Meniu

Electrolux EHH3920BVK, plită Domino cu inducție

Electrolux EHH3920BVK este una dintre cele mai interesante plite deoarece nu veți găsi multe ca și acesta. Mă refer la designul său compact ar și la tehnologia de încălzire de ultimă generație – inducție. Bineînțeles, această tehnologie nu e nouă, ci e prezentă pe aceste aparate de câțiva ani. Observ că dorește să fie prezentă pe cât mai multe modele deoarece utilizatorii preferă o plită mult mai performantă. Acesta poate fi pusă oriunde deoarece nu ocupă mult spațiu.

Alternativele pot fi modelele cu alimentare pe gaz, dar care au și aprindere electrică (adică are și o alimentare electrică). Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Electrolux EHH3920BVK, plită Domino cu inducție

Plita e dotată cu două arzătoare de dimensiuni mari, adică are un arzător normal și unul mare. E dotată cu tehnologie de încălzire destul de avansată care mărește randamentul arzătoarelor. Spun asta dacă o comparăm cu o plită electrică clasică care e mult inferioară. Dacă nu vă place acesta, vă recomand una cu gaz deoarece oferă o putere decentă însă e nevoie de alt tip de alimentare în apropiere. Deci, depinde și de cum vă doriți, poate un plus de comoditate e mai convenabil. Alături de acesta cred că s-ar potrivi cam orice cuptor dar trebuie să fie tot electric și cu caracteristici tehnice satisfăcătoare dar și ventilator pentru gătit uniform. Nu-mi plac cuptoarele pe gaz deoarece nu oferă nimic în plus față de unul electric.

Ca oricare altă plită performantă, și acesta re funcție inteligentă de detectare a vaselor. Deci vă ajută să economisiți energie și plita oricum nu se pornește până nu se pune vasul deoarece are inducție (doar vasul se încălzește, iar plita rămâne rece).

Plusuri: e dotat cu o tehnologie de încălzire avansată, ocupă puțin spațiu, instalare ușoară și randament maxim (nu există ceva mai bun decât inducție).
Minusuri: nimic.

Nu știu dacă există o altă plită electrică de tip Domino care să poată oferi ceva în plus față de modelul Electrolux EHH3920BVK. Jos am pus o prezentare video pentru cei care nu au văzut plita în realitate și doresc să-și facă o idee.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu