Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Electrolux EHH46340FK, plită cu inducție

Electrolux EHH46340FK e o plită deosebită deoarece are un finisaj negru lucios de tip ceramic. Alături de aceasta aș alege un cuptor fie pe negri fie pe inox. Sunt anumite culori care se asortează cu culoarea neagră, dar depinde și de mobilierul vostru. Aceasta e genul de plită care se adresează celor care vor o bucătărie modernă și nu una de tip retro.

Multe alternative sunt disponibile dar nu toate sunt identice. O plită mai ieftină nu oferă dotări speciale, iar dacă nu aveți nevoie de ele, puteți economisi niște bani. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Electrolux EHH46340FK, plită cu inducție

Alimentarea e complet electrică și doar la cele pe gaz e combinată (au aprindere electrică). Puterea plitei e dată de arzătoare și sunt de dimensiuni variabile (arzătorul mic e de 2.5 kW, cel normal e de 2.8 kW iar cel mare e de 3.7 kW). Unele plite oferă chiar zone de gătit de dimensiuni variabile ori ceva mai speciale (dublu circulare sau ovale). Mie îmi plac chiar plitele cu 3 zone de gătit deoarece nu mă folosesc de toate zonele și un arzător normal e de ajuns.

Funcțiile acestei plite sunt mai numeroase decât la cele pe gaz și e așa pentru că are control digital/touch: afișaj electronic, taste touch, timer, semnal sonor, blocare butoane, deconectare automată și indicator căldură reziduală. Multe dintre ele le știți de la plite care le-ați mai văzut dar nu toate plitele au funcțiile anterior menționate.

Alte caracteristici care nu le găsim la alte plite similare sunt următoarele: sistem de instalare de tip „snap-in”, ceas cu funcții, control iluminare, încălzire rapidă, detectare vase și StopGo.

Plusuri: tehnologie avansată – inducție, ușor de folosit datorită butoanelor touch, design elegant, instalare ușoară.
Minusuri: nu oricine și-o permite.

Electrolux EHH46340FK oferă dotări în plus față de alte modele,dar și puterea totală instalată e un plus pentru un așa aparat. Poate că nu ați știut, această plită e rece tot timpul, doar vasul se încălzește și puteți curăța plita imediat după utilizare. Am pus prezentare de mai jos pentru cei care nu s-au decis și vor să o vadă mai de aproape:

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu