≡ Meniu

Electrolux EHH4654HFK, plită cu tehnologie de încălzire avansată

Plita incorporabilă Electrolux EHH4654HFK e una destul de avansată deoarece are încălzire cu inducție. Multe plite vin cu acest sistem de încălzire și e cel mai bun de la ora actuală. Cu alte cuvinte, are un consum decent ținând cont că veți putea găti rapid datorită randamentului ridicat. Un avantaj foarte mare ar fi că plita e rece tot timpul și curățarea ei se poate face imediat după utilizare.

Alternativele sunt multe deoarece aveți nevoie de un buget generos pentru a achiziționa o plită mai bună și nu trebuie uitat cuptorul incorporabil care trebuie să fie pe măsură (mai dotat). Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Electrolux EHH4654HFK, plită cu tehnologie de încălzire avansată

Are alimentare complet electrică și doar cele pe gaz vin cu două tipuri (gaz și electric, deoarece are aprindere electrică). O plită pe gaz pare tentantă dar poate vă vreți performanțe mult mai mari dar și un plus de comoditate. Dacă aveți copii, eu recomand cea de sus deoarece plita se menține rece tot timpul, doar vasele se încălzesc. Astfel, mâinile celor mici vor fi protejate dacă sunt mai neastâmpărați.

Zonele de gătit sunt de dimensiuni diferite și puterea lor diferă în funcție de dimensiunea zonei de gătit. Pe partea de funcții are: afișaj electronic, taste touch, timer, blocare butoane și deconectare automată. Alte caracteristici ale acestui model sunt următoarele: EcoTimer, cronometru, CleverHeat, detectare vase și StopGo. Modele acestui brand oferă cam aceleași funcții dar depinde și de serie (seriile accesibile nu oferă atât de multe).

Plusuri: design modern, arzătoare puternice, ușor de folosit, toate acele funcții speciale și caracteristici anterior menționate.
Minusuri: nu sunt.

Electrolux EHH4654HFK e o alegere pentru cei care vor o plită mai bună decât una pe gaz și, în special, decât una electrică simplă. Puteți alege și o hotă incorporabilă de la acest brand și nu trebuie să fie neapărat pe negru, ci și pe inox. Astfel, cuptorul poate fi pe o combinație inox/negru deoarece se poate asorta aproape cu orice. Bineînțeles, mai sunt modelele retro care nu au nici o legătura cu plita de sus și care nu oferă nimic în plus.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu