≡ Meniu

Electrolux EHH6240ISK, plită incorporabilă cu inducție

Plita incorporabilă Electrolux EHH6240ISK e una dintre cele mai moderne plite de pe piață și se datorează tehnologiei cu inducție. Aceasta oferă doar avantaje și chiar dacă aparent are un consum mai mare, randamentul ridicat face ca timpul de fierbere să fie mic. Chiar și funcția Booster scurtează timpul de gătire dacă e nevoie. Clipul de la final vă poate ajuta să faceți o alegere bună deoarece poza de jos e doar de prezentare. Alături de acesta aș recomanda tot un cuptor modern, cu control touch (costă mai mult dar oferă și moduri de gătit mai multe).

Dacă vi se pare cam scump, atunci alegeți una fără inducție sau una cu mai puține funcții speciale. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Electrolux EHH6240ISK, plită incorporabilă cu inducție

Plitele cu gaz nu sunt așa de bine dotate dar nici nu văd ce s-ar mai putea integra în ele, de aceea și prețul e ceva mai redus. Acesta are doar alimentare electrică și e evident după cum arată deoarece nu are grătar și butoane de tip push-up. Panoul de control e poziționat frontal unde poate fi folosit cu ușurință deoarece e de tip touch, deci nu e nevoie de ambele mâini.

Arzătoarele sunt destul de puternice iar puterea poate fi reglată după necesități. Pe partea de funcții are control touch, sistem protecție copii, blocare pentru curățare, deconectare automată, indicator căldură reziduală, instalare de tip „snap in” (mult mai ușoară decât la cele clasice), detectare vase. Dimensiunile sale sunt destul orientative, dar la instalare trebuie să țineți cont de cele menționate în manual (dimensiunile nișei).

Plusuri: funcție de detectare vase, instalare ușoară, ușor de folosit, Booster și randament mare.
Minusuri: nu prea sunt.

Electrolux EHH6240ISK e alegerea corectă pentru cei care vor o bucătărie modernă și restul aparatelor trebuie să fie cu design modern. Clipul de mai jos e unul util pentru cei interesați și nu găsesc motive pentru a nu o achiziționa. Pentru cei care vor să economisească bani, vă recomand un pachet promo de tip cuptor + plită. Singurul dezavantaj ar fi că ar putea fi alte modele decât cele dorite.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu