≡ Meniu

Electrolux EHH6340IOW, plită electrică albă

Plita incorporabilă Electrolux EHH6340IOW e una dintre cele mai performante modele electrice și se datorează tipului de încălzire – tehnologie inducție. Aceasta e destul de populară și pare să fie singura soluție pentru cei care gătesc mult. Plitele simple sunt mult mai ieftine, dar nu merită pentru că oferă doar dezavantaje. Prefer un model care poate găti mai repede, se menține tot timpul rece și poate fi curățat imediat după utilizare. Panoul de control e destul de ușor de accesat pentru că e frontal și are butoane senzitive însoțite de pictograme.

Spre deosebire de un model pe gaz, prețul e ceva mai piperat, dar depinde cât de mult vă doriți o bucătărie modernă. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Electrolux EHH6340IOW, plită electrică albă

Alimentarea plitei e complet electrică dar pot există chiar și plite mixte ori pe gaz cu aprindere electrică. Dacă e să o compar cu o plită pe gaz, aș opta să o compar cu unul elegantă, adică cu finisaj lucios pe culoare albă. Arzătoarele sunt de dimensiuni diferite și puterea lor e variabilă – de la 2.5 kW la 3.7 kW.

Funcțiile sale sunt destul de multe: afișaj electronic, taste senzitive, timer, semnal sonor, blocare butoane, deconectare automată, indicator căldură reziduală. Alte funcții care nu ar trebuie neglijate pentru că nu sunt prezente la orice plită sunt următoarele: încălzire rapidă, oprire automată, ceas cu funcții, control iluminare și StopGo (ideal dacă doriți să opriți un arzător). La instalare trebuie ținut cont de dimensiunile nișei și nu cele ale plitei (ale părții superioare), care sunt ceva mai mari.

Plusuri: multe caracteristici speciale, control touch, design elegant și randament ridicat.
Minusuri: nu e foarte accesibilă.

Electrolux EHH6340IOW se potrivește alături de un cuptor pe alb sau negru, depinde cum e și mobilierul din bucătărie. Negrul se potrivește cu orice dar hota aș alege tot pe alb. Nu veți găsi pachete promo cu astfel de aparate deoarece acele pachete se adresează celor care vor să economisească niște bani și trebuie să fie și modele accesibile. Majoritatea paratelor incorporabile sunt pe inox sau negru, de aceea o plită albă nu poate fi așa ieftină, e destul de rară culoarea.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu