Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Electrolux EHI6340FOK, plită incorporabilă cu inducție

Electrolux EHI6340FOK e o plită de ultimă generație cu randament ridicat pentru a putea găti rapid și timp de fierbere scăzut. E bine să aibă zone de gătit de dimensiuni sau forme variabile, pentru a putea găti cam orice. Nu e disponibilă la un pachet promo, dar acele pachete sunt valabile doar pentru anumite modele. Cu acelea economisiți niște bani însă nu veți putea alege cuptorul preferat sau plita preferată. Prefer cele cu inducție deoarece nu mai e nevoie de o alimentare cu gaz și butoanele for fi folosite cu o singură mână.

Nu e la fel de ieftină precum una pe gaz dar trebuie să înțelegem că s-a investit destul de mult în o plită cu atâtea funcții și tehnologii. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Electrolux EHI6340FOK, plită incorporabilă cu inducție

Sunt trei zone de gătit însă partea din stânga e ceva mai diferită, deoarece puteți pune vase de dimensiuni diferite (zonă extinsă). Aceste plite sunt puțin mai scumpe deoarece nu au aceleași caracteristici ca restul.

Panoul de control e dotat cu multe funcții, butoane pentru aprinderea arzătoarelor și altele. Funcțiile fac diferența între o plită simplă și una premium: afișaj electronic, taste touch, semnal sonor, blocare butoane, zonă extinsă de gătire, detectare automată și indicator căldură reziduală. Bineînțeles, acestea nu sunt toate funcțiile sale.

Pentru cei interesați, plita oferă o funcționalitate mai bună decât restul modelelor: funcție Bridge, oprire automată, încălzire rapidă, detectare vase, funcție punte și control iluminare. La instalare se ține cont de dimensiunile nișei și nu cele ale plitei deoarece partea de jos a plitei e mai îngustă.

Plusuri: are tehnologie de încălzire avansată, arată bine, ușor de folosit și instalat.
Minusuri: nimic.

Electrolux EHI6340FOK arată excelent datorită finisajului negru lucios și panoului de control cu touch. Clipul de mai jos e o prezentare destul de bună a acestui model și vă puteți face o idee. Alături de aceasta s-ar potrivi un cuptor electric pe inox/negru și nu trebuie să fie neapărat de la același brand, dar nu văd de ce nu ați alege unul Electrolux deoarece sunt multe variante interesante.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu