≡ Meniu

Electrolux EHL6540FOK, plită cu zone de gătit variabile

Plita Electrolux EHL6540FOK nu e singurul model incorporabil cu inducție, însă e una dintre puține care vă permit să puneți vase de dimensiuni variabile unde doriți pe plită. Ideea e să acopere punctele marcate pe plită, adică vă imaginați că aveți o plită clasică și aveți mai multe zone. Panoul de control e unul ceva mai special decât la restul deoarece puteți chiar glisa pentru a obține temperatura dorită. Nu face parte dintr-un pachet de tip cuptor+plită, dar așa aveți posibilitatea să alegeți ce cuptor vă place mai mult.

Alternativele sunt destul de multe dacă e să luăm în calcul toate plitele din acest buget și cele cu inducție. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Electrolux EHL6540FOK, plită cu zone de gătit variabile

Arzătoarele nu sunt atât de vizibile precum la alte plite doar că pe aceasta nu are importanță unde puneți vasul. Ideea e să puneți în zonele marcate și să alegeți temperatura dorită. Panoul de control e cu butoane senzitive ca la restul, doar că sunt prezente și butoane pe care puteți glisa pentru a seta mai ușor nivelul de gătire. Puterea totală e plitei e suficient de mare și cu funcția corect aleasă puteți găti destul de rapid. Mă refer la funcția Booster care e prezentă și la alte plite.

Mi se pare normal ca plita să aibă o opțiune de blocare a butoanelor. Astfel, cei mici nu pot să vă dea planurile peste cap, iar plita nu se încălzește, ci numai vasul. Tehnologia de încălzire numită inducție e tot mai populară și mai apreciată deoarece doar vasul se încălzește și după utilizare, puteți șterge imediat plita. Ca și caracteristici speciale are următoarele: EcoTimer, cronometru, CleverHeat, detectare vase, StopGo și Bridge.

Plusuri: puteți pune vasul unde doriți (nu e o zonă de gătit specială pentru acea dimensiune), funcțiile speciale, inducție, panou de control interesant.
Minusuri: nu sunt.

Electrolux EHL6540FOK se adresează celor care vor o plită mai specială pentru un buget generos și cu zone de gătit deosebite. Prezentarea de jos e destul de utilă celor care nu au văzut modelul de sus în realitate. Astfel, puteți vedea mai bine panoul de control dar și cum sunt marcate zonele.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu