≡ Meniu

Electrolux EHL7640FOK, plită neagră pe inducție și cu touch

Electrolux EHL7640FOK e o plită incorporabilă pe inducție cu Booster și control touch. E realizată din sticlă și culoarea e neagră. Această culoare e una care face ca aparatul să se integreze perfect în peisaj, indiferent că e vorba despre mobilă albă ori neagră.
O plită precum aceasta se adresează celora interesați de un model de 71 centimetri care să fie ușor de utilizat și care să nu consume prea mult curent.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un aparat care nu doar arată bine, ci care poate fi utilizat de oricine în condiții de siguranță maximă. Din imaginea de alături se poate vedea mai bine cum arată acest model și că e unul foarte simplu ca design.

Electrolux EHL7640FOK, plită neagră pe inducție și cu touch

Panoul de comandă al acestui aparat e poziționat frontal și nu are butoane, ci taste senzitive (poate fi controlat prin atingere sau glisare).
Curățarea plitei e un procedeu nu prea complicat deoarece e dotată cu tehnologie pe inducție. Suprafața ceramică e una perfect netedă, iar această suprafață nu devine niciodată cu adevărat fierbinte (se încălzește doar vasul).
Plita nu are arzător Wok, dar are funcția Booster care e una avansată și care permite gătirea rapidă a diferitelor vase.

Pentru achiziția modelului acesta ar fi că arată bine, că e modernă prin funcționalitate, costul de achiziție nu prea mare și ergonomia.
Contra achiziției nu ar fi vreun motiv.

Deci, dacă te interesează o plită care să arate bine și să poată fi utilizată ușor de oricine atunci modelul de față ar fi recomandarea mea.
Brandul e unul foarte important deoarece e vorba de unul european care e numărul doi la nivel mondial, după Whirlpool.
Dacă te interesează un aparat care să se potrivească cu acesta, mai exact un cuptor incorporabil de tip electric atunci modele compatibile (din punct de vedere vizual) găsești aici.
Legat de costul de achiziție trebuie menționat că inițial pare mare, dar o să vedeți că pe parcurs o să vă recuperați banii prin faptul că aparatul consumă puțin curent în comparație cu modelele vitroceramice care încălzesc întreaga suprafață.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu