≡ Meniu

Electrolux EHO8840FOG, plită de 78cm prin inducție

Pe la sfârșitul anului 2014 cei de la Electrolux au scos această capodoperă numită Electrolux EHO8840FOG. Spre deosebire de alte plite, aceasta vine cu un ecran TFT, comenzi touch și o mulțime de funcții. Întrucât are o lungime de 78 centimetri vă dați seama că e vorba despre o plită mai specială, adică mare.
Poate fi utilizată pentru amenajarea unei bucătării acasă ori la un restaurant, consumul de curent fiind unul minimal.

Plita are un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe banii aceștia primim un aparat care are 4 zone de gătit. Vizual arată bine, lucru sesizabil din imaginea de alături și din imaginile de aici.

Electrolux EHO8840FOG, plită de 78cm prin inducție

Nu e un aparat cu Wok deoarece nu e pe gaz, dar vă va ajuta să folosiți la maxim oalele și cratițele care sunt compatibile cu inducția.
Panoul de control e unul touch cu ecran mare și e poziționat frontal. Pentru a nu vă arde acest model are și indicator de căldură reziduală.
Ceva mai special e posibilitatea detectării vaselor, ceea ce presupune un plus de eficiență.
Plita de față e una care vă ajută să preparați alimentele la ce temperatură trebuie întrucât aparatul are 3 categorii predefinite de alimente și niveluri de căldură aferente.
Există câteva avantaje în alegerea unei plite electrice în defavoarea uneia pe gaz, iar printre acestea ar fi că vasele stau mult mai bine, e sigură, e ușor de folosit și nu are loc ardere de gaze/substanțe.

Pentru achiziția modelului acesta ar fi că vine de la un brand de top, costul de achiziție nu prea mare (având în vedere tehnologia integrată), fiabilitatea ridicată și că e pe inducție (spre deosebire de modelele vitroceramice acesta e mult mai economic).
Contra achiziției ar fi că nu poate fi integrată într-o mobilă normală datorită lungimii ceva mai mari.

Deci, dacă ești interesat de o plită avansată ca tehnologie și care să consume puțin curent atunci acest model e recomandarea mea. Vine și cu multe lucruri integrate pe partea de funcționalitate, iar acestea te vor ajuta să gătești rapid și eficient.
În cazul în care nu te-ai hotărât ce cuptor să cumperi atunci trebuie știut că aici găsești câteva la ofertă.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu