≡ Meniu

Electrolux EHR8540FHK, plită cu inducție pe toată suprafața

Electrolux EHR8540FHK e o plită modernă de 78 centimetri (ca lungime) adresată celora în căutarea unei plite moderne și care să fie eficientă. Unele persoane au mania de a alege plite pe gaz deoarece acelea le par lor mai bune, dar cestea pe inducție sunt mult superioare.
O astfel de plită poate fi utilă acasă, dar și în bucătăria unui restaurant, chiar dacă nu are arzător de tip wok (pentru acest lucru i-ar fi trebuit un arzător pe gaz).

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi care-i inferior altor modele de 78 centimetri. Nu cred că putem avea pretenția la un preț mai mic deoarece nu am văzut așa ceva la alte branduri. Se poate vedea că arată bine, lucru sesizabil din imaginea de alături ori clipul de la final.

Electrolux EHR8540FHK, plită cu inducție pe toată suprafața

Pe partea de specificații acest model se laudă cu alimentarea electrică a vaselor, fiind vorba despre un proces prin inducție. Asta înseamnă în principal că nu se încălzește plita, ci direct vasul.
Tastele plitei sunt unele de tip touch, iar prin intermediul unui astfel de control avem parte de eficiență maximă.
Pe partea de funcții pot spune că aparatul e unul foarte dotat, iar printre cele mai importante aș aminti faptul că că are detectare de vase, încălzire rapidă automată și semnal sonor la terminarea operațiunii. Precum la alte modele moderne de la Electrolux, și aceasta e una cu niveluri presetate de frigere așa încât să obțineți rezultate perfecte indiferent de ce preparați.

Pentru achiziția acestui model ar fi că arată bine, costul de achiziție ok, că face economie de curent (prin încălzirea doar a vasului), că are multe funcții și funcția Booster.
Contra ar fi că are 78 cm, dar e mai mult o plită pentru cunoscători și nu pentru amatori.

Deci, dacă te interesează un aparat care să nu coste cât o mașină second hand și pe parcursul utilizării sale să vă recuperați banii investiți prin facturi mici la energie și eficiență în gătire.
Culoarea face din această plită una care se poate integra în orice bucătărie, deci și în cele colorate viu.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu