≡ Meniu

Electrolux EKC54550OW, aragaz electric pe alb

Cele mai populare aragazuri de la ora actuală sunt cele electrice și mixte pentru că eficiența lor e una superioară. Electrolux EKC54550OW e un astfel de aragaz și e o variantă pe alb, deci poate că vă place mai mult unul pe alb decât pe negru sau inox. Are plită vitroceramică care îi oferă un plus de eleganță, pe când cele mixte oferă o plită clasică. Îmi place combinația de alb cu negru, iar capacitatea cuptorului e acceptabilă (evidentă din dimensiunile aparatului). Bineînțeles, cu cât e mai mare aragazul cu atât cuptorul are o capacitate mai bună. Oricum, majoritatea aragazurilor au un cuptor de 60 litri (aceasta e media).

Pe partea de specificații e ok, deoarece concurența nu oferă mai mult, însă unele aragazuri oferă o alimentare diferită iar randamentul plitei e unul superior. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Electrolux EKC54550OW, aragaz electric pe alb

Plita sa e una cu sticlă vitroceramică și are 4 arzătoare ca oricare altă plită, dar nu spun că nu există plite cu mai multe arzătoare sau chiar diferite. Arzătoarele plitei sunt de diferite dimensiuni iar aceasta afectează și puterea lor: cel mic e de 1.2 kW, cele normale sunt de 0.7 – 1.7 kW (deoarece unul e dublu circular) iar cel mare e de 1.8 kW.

Cuptorul său e unul de 60 litri și are funcții de încălzire superioară și încălzire inferioară. pe partea de design are: finisaj pe alb, lățime de 50 cm, adâncime de 60 cm, ușă neagră și sertar pentru vase. E evident din poza de sus că are acel compartiment special pentru depozitarea vaselor.

Plusuri: are destule funcții, are ventilator (ajută la o distribuire mai bună a aerului și mâncarea e gătită uniform), cuptor spațios, consum mic, alimentarea complet electrică, arzător dublu circular etc.
Minusuri: nu prea are.

Electrolux EKC54550OW e un aparat electrocasnic de dimensiuni medii cu puține dotări speciale și e normal să fie așa pentru categoria sa. Doar incorporabilele oferă mai multe dotări dar care sunt mai scumpe și vin separat, astfel că la instalare e nevoie de un mobiler corespunzător ori de corpuri suplimentare.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu