≡ Meniu

Electrolux EKC54552OK, aragaz electric negru

Electrolux EKC54552OK e un model electric și e evident și după suprafața plitei (e netedă). Chiar dacă veți alege un aragaz mixt, e bine ca acel cuptor să fie electric deoarece e mai bun (gătește mai uniform). Spre deosebire de cele pe gaz, acesta oferă un timer electronic, mai multe tehnologii, opțiuni și funcții. Deci e nevoie doar de un tip de alimentare și veți economisi chiar și spațiu (nu mai e nevoie de o butelie). Pe acea plită puteți pune aproape orice vas doar că nu e mai lată decât una clasică. Aragazul are o lățime de 50 cm, iar adâncimea e de 60 cm. În funcție de dimensiunile aparatului, puteți concluziona și volumul cuptorului.

Dacă vi se pare prea scump sau vă depășește buget, alegeți cu încredere un aragaz cu plită pe gaz și cuptor electric ori incorporabile (la acelea e nevoie de un mobilier corespunzător pentru instalare). Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Electrolux EKC54552OK, aragaz electric negru

Plita acestui model are o suprafață din sticlă vitroceramică iar cele 4 arzătoare sunt de dimensiuni diferite. Bineînțeles, e mult mai elegantă decât una pe gaz și se curăță destul de ușor (depinde și cât de des o folosiți). Fiecare arzător are un buton dedicat și pentru aprindere e nevoie doar de o mână (prin apăsare și rotire) deoarece aprinderea e integrată ca la plitele incorporabile.

Cuptorul e de 60 litri și are: grill, alimentare electrică, funcție de curățare catalitică, ventilator, încălzire inferioară și superioară. Unele aragazuri oferă și un sertar inferior, poate că și la acesta putea fi utilă o astfel de dotare.

Plusuri: design elegant, ușor de folosit, cuptorul gătește bine, ventilator, 60 litri și fiabilitatea.
Minusuri: poate prețul.

Electrolux EKC54552OK nu e cel mai ieftin aragaz de pe piață, dar nici nu putea să coste cât unul pe gaz. dacă vreți ceva modern și practic în bucătărie, atunci un aragaz electric e o soluție. Plus că nu toate aragazurile sunt pe negru și poate țineți foarte mult și la design (adică să se asorteze cu mobilierul ori cu restul aparatelor, dar oricum negrul se asortează cu orice). Jos am pus un clip cu prezentarea acestui aparat.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu