≡ Meniu

Electrolux EKG61105OX, aragaz cu grill și rotisor

Electrolux EKG61105OX e un aragaz cu 4 arzătoare alimentate de la rețeaua de gaz, iar pentru cei pretențioși am vestea bună că aparatul are integrate grill și rotisor. Deci, e un aparat premium de culoare inox.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un aparat care arată bine și poate fi utilizat pentru a găti eficient diferite alimente.
Arată bine întrucât e de culoare inox, iar capacul e unul de sticlă. Dacă vă interesează materialul din care-i făcut grătarul atunci trebuie știut că acesta e din fontă. Din imaginea de alături se poate vedea că în partea inferioară are și un compartiment de stocare a vaselor ori a altor ustensile de gătit (acest lucru are o vagă utilitate).

Electrolux EKG61105OX, aragaz cu grill și rotisor

Arzătoarele aparatului sunt unele alimentate pe gaz, iar aprinderea se realizează în mod electric. Același lucru e valabil și la partea de cuptor și de aceea nu o să mai folosiți vreodată o brichetă la aprinderea aparatului.
Nu e un aparat incorporabil, dar are o lățime de 60 centimetri care te va ajuta să-l montezi ușor acolo unde dorești.
Curățarea sa nu va fi prea grea întrucât la interior e dat cu un strat care-l face ușor de curățat.
Legat de aprinderea electrică trebuie spus că nu e integrată în aprinzătoare, ci are un buton dedicat… asta pentru a nu exista nelămuriri.
Atunci când o să gătiți în cuptor ceva care face mulți aburi o să vă fie de folos faptul că aparatul are un oficiu de evacuare a aburelui din cuptor.

Lucruri pozitive la aparatul acesta ar fi fiabilitatea, că e ușor de folosit, materialele de calitate din care e construit și că nu consumă mult combustibil deoarece e pe gaz. Evident că poate fi legat la butelie, dar atunci va trebui să schimbați duzele pentru ca aparatul să nu facă o flacără prea mare.

De final pot spune că un astfel de aragaz se adresează celora cu un buget mare în căutarea unui aragaz cu cuptor de 51,5 litri. În cazul în care aveți rețineri trebuie spus că brandul e unul de calitate deoarece e european, mai exact din Suedia.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu