≡ Meniu

Electrolux EKM51351OX, aragaz mixt cu finisaj pe inox

Electrolux EKM51351OX e un aparat electrocasnic destul de elegant și se datorează finisajului pe inox dar și capacului din sticlă. Multe aragazuri sun t pe alb dar această opțiune depinde și de restul aparatelor dar și de mobilier. Eu prefer aparatele pe inox deoarece sunt mai elegante și scoate în evidență cât de nou este. Cam modele vechi sunt pe alb și de aceea ar trebui să faceți o schimbare în bine pentru locuința voastră. Dacă vreți să renovați întreaga bucătărie, puteți lua în calcul și o combină de la același brand.

Alternativele sunt modele clasice sau chiar altele pe culori diferite. Cu ceva mai multe dotări și funcții sunt incorporabilele. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Electrolux EKM51351OX, aragaz mixt cu finisaj pe inox

Are alimentare mixtă chiar și la plită deoarece e dotată cu aprindere electrică. Din poza de sus se observă că are butoane suplimentare că doar e un aragaz cu cuptor electric. Are patru arzătoare puternice și dimensiunea lor sugerează cam cât de puternice sunt (cel mai mare e de 3kW). Pe partea de dotări și funcții are: grill, alimentare electrică, încălzire inferioară, încălzire superioară. Accesoriile sale sunt capacul pentru plită și sertarul inferior. Acel compartiment special poate fi folosit pentru depozitare vaselor ori pentru ustensile.

Dimensiunile sale nu sunt prea generoase, iar un model cu lățime de 60 cm oferă și un cuptor mai mare, doar că la cel de sus are o lățime de 50 cm. Alte caracteristici care nu le-am menționat sunt următoarele: ușa cuptorului se curăță ușor, interiorul e din email negru ușor de curățat și prezintă orificiu de evacuare a aburului din cuptor.

Plusuri: cuptor electric, arzătoare puternice, sertar inferior pentru vase, capac din sticlă și altele.
Minusuri: nu aprindere electrică la o mână pentru plită.

Electrolux EKM51351OX e un model destul de avansat și mă refer strict la cuptor. În general, aragazurile nu oferă multe dotări deoarece sunt fie pe gaz fie mixte. Însă, dacă ar fi modele complet electrice atunci și dotările ar fi ceva mai numeroase, de aceea și prețurile diferă. Alături de acesta aș alege o hotă tot pe inox.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu