≡ Meniu

Electrolux EN3452JOW, combină cu control electronic

Combina frigorifică Electrolux EN3452JOW e una din noua generație, de aceea are și multe caracteristici speciale: NoFrost la ambele compartimente, congelează foarte bine, iluminare interioară cu LED, control electronic. Sunt multe compartimente la interior, iar legumele le puteți pune separat de fructe, după cum se vede în poza postată mai jos. Tot mai multe combine au spațiul interior împărțit astfel și e bine să aveți un loc special pentru anumite alimente. Alte combine mai mari au chiar și compartiment pentru carne proaspătă, dar nu cred că e cazul că și așa o țineți într-o pungă.

Sunt destul de multe aparate care pot fi considerate alternative, dar nu văd ce nu v-ar plăcea la acest model. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Electrolux EN3452JOW, combină cu control electronic

Sistemul de răcire FrostFree sau NoFrost face ca dezghețarea să fie automată atât la frigider, cât și la congelator. Volumul total e de 318 litri și e împărțit astfel: 92 litri la congelator și 226 litri. Pe an, acest aparat consumă foarte puțin, de aceea are o clasă de eficiență energetică A+. Controlul electronic e prezent la acesta și se vede pe ușa frigiderului un ecran LCD cu diverse funcții.

Ca și funcții, acest aparat frigorific are: super-congelare, super-răcire, reglare electronică a temperaturii, ventilator, Action Cool și Action Freeze. Se poate vedea destul de ușor că are un raft pentru sticle dar nu veți putea pune sticle foarte mari, dar și așa nu e foarte sănătos să beți apă rece. Chiar dacă e spațioasă la interior, înălțimea ei e de numai 185 cm, astfel că nu trebuie să fiți o persoană foarte înaltă pentru a ajunge la ultimul raft.

Plusuri: arată foarte bine atât la interior cât și la exterior, Frost Free, control electronic, design premium etc.
Minusuri: nimic.

Chiar dacă Electrolux EN3452JOW e pe alb, arată foarte bine iar mânerele au o formă destul de plăcută. Dezavantajul acestui design e că nu are uși reversibile, e și normal că are mânere aparente. Vă puteți face o idee despre acest aparat din clipul de la final și cu siguranță veți face o alegere bună.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu