Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Electrolux EN3453MOX, combină frigo din inox antiamprentă cu clasa A++

Electrolux EN3453MOX este o combină frigorifică modernă dotată cu diferite caracteristici care ne fac viața mai ușoară. Printre acestea se numără No Frost, capacitatea mare de stocare și finisarea anti-amprentă.
Răcirea No Frost e una disponibilă la frigider și la congelator, aceasta presupunând că nu se produce gheață în interiorul aparatului.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe banii aceștia primim un aparat care nu e doar eficient energetic, ci are un volum mare. Din imaginea alăturată puteți vedea cum arată acest model la exterior, iar de aici se poate vedea interiorul.

Electrolux EN3453MOX, combină frigo din inox antiamprentă cu clasa A++

Pe partea de caracteristici acest model e unul care se recomandă prin volumul net total de 318 litri, din care 226 pentru frigider și 92 pentru congelator.
În cazul în care se întrerupe curentul pentru perioade îndelungate o să vă salveze autonomia de 20 de ore care e una ok din punctul meu de vedere.
Nu e un aparat gălăgios deoarece nivelul de zgomot e de 42 de decibeli, adică destul de redus. Dacă e să comparăm nivelul de zgomot cu cel al altor modele atunci vedem că e similar.
Partea de frigider e poziționată superior, vizual fiind de aceeași dimensiune cu congelatorul, însă cantitativ nu e așa deoarece are 226 litri.
Congelatorul se află inferior și are un volum de 92 litri, dar are o capacitate de congelare de 4 kilograme la 24 de ore.
Consumul de curent e minimal, adică are 242 kWh pe an, iar acestuia îi corespunde clasa A++. Economia de curent față de A sau A+ e una considerabilă și merită.
În cazul în care podeaua nu e una dreaptă atunci piciorușele se pot regla pentru a face ca aparatul să stea drept.

Pentru achiziția acestui model ar fi că vine la un preț scăzut, că are o fiabilitate bună, consumul redus de curent, iluminarea LED și aspectul premium.

Deci, dacă vreți o combină produsă în Europa și care să vină de la un brand cu reputație atunci modelul acesta e recomandarea mea. E bine să mergem pe varianta electrocasnicelor care provin de la producători de încredere deoarece așa suntem siguri că beneficiem de un produs robust.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu