≡ Meniu

Electrolux EN3454MOX, combină clasa A++ cu TwinTech FrostFree

Electrolux EN3454MOX e un aparat frigorific de tip combină frigorifică dotat cu o capacitate de 318 litri (e vorba de un volum net) și cu un consum de curent mic (are clasa A++).
E un aparat premium, dovadă fiind materialul inox antiamprentă și prezența No Frost.

Se adresează celora care vor să pună la păstrare o cantitate mare de alimente și nu vor să dea o avere pe un aparat frigorific. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe banii aceștia primim un electrocasnic fabricat de o firmă din Suedia.

Electrolux EN3454MOX, combină clasa A++ cu TwinTech FrostFree

Pe partea de caracteristici se laudă cu volumul mare de 318 litri, înălțimea de 185 centimetri care nu e mare și caracteristicile premium.
Consumul de curent pe an e de 242 kWh, iar din această cauză are clasa A++ de eficiență energetică.
Partea de frigider e una cu două rafturi și cea de congelator are două compartimente cu o capacitate de congelare de 4 kilograme pe zi.
Umiditatea din frigider e una la nivel optim prin intermediul tehnologiei Twintech FrostFree. Mai exact, există sisteme independente de răcire.
Diferiți parametri se pot regla de la panoul de comandă din dotare care are un afișaj modern și strălucitor.

Dacă vrei să știi care sunt motivele pentru care cineva ar trebui să aleagă acest model atunci acestea ar fi costul de achiziție mic, că arată bine, materialele de calitate din care e fabricat, nivelul de zgomot scăzut (are 43 decibeli care nu e deloc mult, fiind o valoare standard în cazul frigorificelor de acest gen) și autonomia fără curent ridicată.

Deci, dacă te interesează un aparat care să arate bine și să poată ține la rece o cantitate mare de alimente atunci acest model ar fi recomandarea mea.
Modelul acesta e unul în pas cu tehnologia și pe partea de iluminare interioară deoarece are tehnologie LED care te ajută să poți vedea până și în cel mai depărtat colț al frigorificului.
Brandul Electrolux e unul important, fiind al doilea din lume, după Whirlpool. Acest lucru ne spune că oamenii au încredere în calitatea europeană și preferă să cumpere de la acest brand, posibil în mod repetat.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu