≡ Meniu

Electrolux EN3854MOX, combină frigorifică cu touch control

Electrolux EN3854MOX e una dintre acele combine frigorifice premium cu volum mare, finisa inox, control electronic, multe compartimente speciale, interior bine iluminat și altele. La interior se pot observa suportul special pentru sticle dar sticlei mai mici pot fi puse și pe suporturile ușii. Depinde de fiecare cum își gestionează spațiul, iar poza de jos e doar un exemplu. Are mânere verticale destul de mari, deci ușile se deschid destul de ușor și confortabil. Alternativele pot fi de la acest brand ori de la altul însă nu toate au același design.

Fiind o alegere cu volum mare, nu putea fi foarte ieftină iar dimensiunile sale nu au avut multe suferit. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Electrolux EN3854MOX, combină frigorifică cu touch control

Combina frigorifică de mai sus are un volum total de 357 litri care e bine împărțit. Oricum, nu aveți nevoie de mai mult de 92 de litri la congelator. Frigiderule mai mare datorită dotărilor suplimentare. Pentru cei care mănâncă alimente proaspete, le recomand o combină mică. Pentru a putea mânca alimente proaspete, e nevoie de timp liber pentru cumpărături, timp liber care nu e disponibil pentru oricine.

La interior sunt compartimente destule iar cel pentru fructe și legume e împărțit în două. Consumul de energie anual e scăzut chiar și pentru un așa volum, de aceea are clasa A++ la capitolul eficiență energetică. Congelatorul nu e foarte performant deoarece poate congela maxim 4 kg la 24 de ore.

Pe partea de design, are finisaj antiamprentă pe inox și aceasta e cea mai bună alegere deoarece arată bine și se asortează cu orice. Interiorul e bine iluminat deoarece are tehnologie LED iar rafturile din sticlă fac ca totul să fie mai vizibil.

Plusuri: are design elegant, fiabilitate, eficiență energetică, compartimente speciale, tehnologie TwinTech FrostFree, control electronic cu butoane senzitive.
Minusuri: congelator modest.

Electrolux EN3854MOX e un aparat electrocasnic destul de mare și eficient care îl recomand dar nu oricine și-l permite, de aceea puteți lua în calcul și variantele mai simple. Există și alte branduri care oferă soluții bune dar prețurile sunt justificate de cele mai multe ori.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu