≡ Meniu

Electrolux ENN2800BOW, combină cu Low Frost

Electrolux ENN2800BOW e un model nou de la acest producător și se poate observa din designul său care e mai elegant. Low Frost nu se poate compara cu No Frost însă are același rol (reducere a consumului, nu se mai formează atâta gheață deoarece umiditatea e mai bine controlată). Cu siguranță, v-ați gândit și la alte combine iar voi puteți lua în calcul și alte branduri dacă acesta nu e preferatul vostru. Designul diferă de la un brand la altul, iar Samsung poate fi o alternativă ținând cont de experiența sa pe acest segment.

Alternativele sunt combinele mai ieftine de la acest brand sau de la altul. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Electrolux ENN2800BOW, combină cu Low Frost

Volumul total e de 277 litri iar împărțirea s-a făcut astfel: 75 litri la congelare și restul e la frigider. Deci nu are un congelator mare și performanțele sale sunt limitate. Clasa de eficiență energetică e A+ și se datorează noilor tehnologii de răcire. Consumul energetic trebuie raportat la capacitatea sa, deci nu poate fi foarte mare – 297 kWh pe an.

Frigider are sistem de dezghețare automat, 4 rafturi, rafturi din stilă și Low Frost. La interiorul congelatorului sunt prezente 3 compartimente și în care se pot depozita diverse. Designul său e unul alb cu uși reversibile, iar interiorul e bine împărțit. Bineînțeles, ușile se deschid ca la oricare altă combină – spre dreapta. Interiorul e bine iluminat și totul e clar astfel că alimentele par mai proaspete și gustoase.

Pe partea de funcții are ușă glisantă pentru incorporare completă, caracteristică care nu e prezentă la orice combină. E o variantă destul de silențioasă deoarece nivelul maxim de zgomot e undeva la 36 dB. Deci nu va deranja dar și așa combinele nu sunt zgomotoase. Congelatoarele sunt mai zgomotase deoarece consumă mai mult și au o sarcină ceva mai mare (de congelare și nu doar de răcire).

Plusuri: rafturi ajustabile, volum satisfăcător, silențioasă eficiență energetică, design elegant și altele.
Minusuri: nu e chiar ieftină.

Electrolux ENN2800BOW poate fi luat pentru o bucătărie modestă și pentru cei care vor mai mult volum pentru congelare, le recomand o ladă frigorifică sau un congelator clasic (nu integrat).

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu