≡ Meniu

Electrolux EOA3454AOX, cuptor electric multifuncțional cu Plus Steam

Cuptorul incorporabil Electrolux EOA3454AOX e unul foarte mare și nu e ca și majoritatea modelelor ieftine. Acesta nu e foarte scump pentru că nu e la promoție. Pentru cei care nu știu funcția Plus Steam mărește umiditate din interior pentru anumite prăjituri ori dacă vreți să coaceți pâine cu coajă crocantă aurie. Deci nu mai e nevoie să cumpărați pâine, ci puteți să o faceți acasă chiar mai bună. E bine că există funcții speciale pentru anumite preparate și ar fi ok dacă ar fi pe toate cuptoarele iar singurele diferențe între ele să fie doar specificațiile (volum, consum, design, tehnologii etc).

Alternativele sunt cuptoarele cu mai multe funcții și tehnologii, dar bugetul trebuie să fie mult mai mare. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Electrolux EOA3454AOX, cuptor electric multifuncțional cu Plus Steam

Capacitatea sa e de 72 de litri și e peste medie, iar asta presupune că puteți găti mult. Nu se mai fabrică modele pe gaz deoarece nu gătesc uniform și nici nu au unele dotări. Acesta are o clasă energetică A și chiar dacă nu impresionează, consumul de energie e mult mai mic decât la variantele vechi. Pe partea de funcții și programe, cuptorul de mai sus are: iluminare interioară, grill cu suprafață mare, încălzire inferioară/superioară, treaptă pentru pizza și 3 funcții speciale (tradițional, grill rapid și semnal sonor).

Ca și accesorii are: butoane push-up, tava de coacere, tava de colectare și un grătar. Consumul de energie e de 0.95 kWh care mi se pare corespunzător pentru un model așa mare. Cu siguranță, un cuptor mai mic ar fi consumat mai puțin însă nu era așa de dotat. În general, cam toate cuptoarele sunt pe inox cu ușă neagră, dar există și modele mai diferite pentru cei care au preferințe diferite.

Plusuri: arată bine, e voluminos, are multe accesorii, consum mic de energie, finisaj antiamprentă, ventilator și 10 funcții.
Minusuri: nu prea sunt.

Electrolux EOA3454AOX e o alegere destul de bună și nu e cea mai bună de pe piață. E evident că trebuie incorporat în mobilier. O plită electrică sau chiar pe gaz s-ar potrivi alături de acest cuptor. Eu așa alege una cu inducție pentru că nu mai e nevoie de alimentarea cu gaz și timpul de fierbere e foarte mic.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu