≡ Meniu

Electrolux EOA5400AOK, cuptor incorporabil cu 9 funcții

Electrolux EOA5400AOK e unul dintre multele cuptoare incorporabile cu alimentare complet electrică. După cum bine știți, la un moment dat au fost și cuptoare pe gaz care era cam la fel de scumpe ca și cele electrice. Din mai multe motive, cuptoarele pe gaz erau depășite și nici nu oferă rezultate prea bune. Cuptoarele electrice gătesc uniform și au și unele dotări interesante: ventilator, funcții de gătit decente, autocurățare etc. Sunt multe branduri care oferă astfel de aparate însă nu toate pot fi pe placul vostru, adică poate nu oferă ce vă doriți în acel preț.

Alternativele sunt multe deoarece astfel de aparate sunt prezente . Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Electrolux EOA5400AOK, cuptor incorporabil cu 9 funcții

Capacitatea cuptorului e de 72 litri, astfel că puteți găti mai mult dar și unul de 60 și ceva de litri mi se pare destul de încăpător. Puterea sa e corespunzătoare și trebuie să fie direct proporțională cu capacitatea cuptorului. Clasa de eficiență energetică e A și la multe e la fel. Oricum, e un aparat care nu-l veți folosi toată ziua ci doar când vreți să gătiți ceva mai special. Cuptorul are afișaj LCD, grill, ventilator și funcții decente.

Pe partea funcții și programe sunt următoarele: autocurățare catalitică, convecție aer fierbinte, încălzire inferioară, încălzire superioară, treaptă pentru pizza. Alte caracteristici care pot fi considerate speciale sunt: posibilitatea de coacere pe 3 nivele, element de încălzire sub formă de inel,
grill rapid, turbo grill, semnal sonor, avertizare sfârșit de program.

Ca și accesorii sunt incluse următoarele: butoane push-up, tavă coacere, tavă prăjituri emailată, tavă colectoare email și raft sârmă. Unele cuptoare au chiar și ghidaje telescopice pentru a putea scoate mai ușor acea tavă. Consumul de energie depinde de programul ales sau puterea consumată.

Plusuri: arată destul de bine, multe funcții, accesorii incluse sunt decente, rezultatele sunt decente.
Minusuri: nu are ghidaje telescopice.

Electrolux EOA5400AOK se potrivește perfect alături de o plită electrică deoarece ambele sunt pe negru, dar și un cuptor argintiu pe negru s-ar potrivi cu o plită electrică. Sunt anumite culori care se potrivesc cu orice iar una dintre ele este negrul.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu