≡ Meniu

Electrolux EOA5751FOX, cuptor electric de 71 litri

Electrolux EOA5751FOX e un cuptor electric de 71 litri care are clasa A+ de eficiență energetică și multiple funcții. E aparatul perfect pentru un bucătar profesionist deoarece vine cu un instrument numit FoodProbe care oferă informații profesionale legate de mâncare și cuptorul se va opri în funcție de cum e setată sonda/instrumentul.
Un electrocasnic precum acesta se adresează în principal celora interesați de un aparat electrocasnic premium care să poată găti uniform ș cu un consum de curent minim.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe banii aceștia primim un aparat care arată bine și poate găti orice rapid. Din imaginea de alături poți vedea mai bine cum arată acest model și că e unul de culoare inox.

Electrolux EOA5751FOX, cuptor electric de 71 litri

Întreținerea unui astfel de aparat e una simplă întrucât aparatul putem spune că vă ajută să-l curățați întrucât la interior are un strat inteligent de acoperire care absoarbe și arde grăsimea.
Ușa e una silențioasă deoarece are acționare VelvetClosing, un lucru foarte util. Dacă ați avut vreodată aragaz atunci ați văzut cum acesta are o ușă zgomotoasă.
La interior totul se poate vedea clar deoarece are un bec care luminează către spatele cuptorului.
Pe lângă diversele programe acest model e unul dotat și cu treaptă pentru pizza așa încât să faceți mâncarea preferată după cum vă place.
Controlul e unul digital, mai exact are taste touch așa încât să putem spune că e un aparat ușor de utilizat de oricine.
În cazul în care aveți un fel de mâncare despre care putem spune că ar trebui ținut la cald atunci există o funcție și pentru așa ceva numită menținere la cald.

Pentru achiziția acestui model ar fi că arată bine, costul de achiziție ok, disponibilitatea mai multor accesorii și că e realizat din materiale de calitate.
Din păcate nu e un aparat dotat cu rotisor, dar are grill, iar acest fel o să puteți prepara mâncăruri diverse care se fac la grătar.

Pentru cei interesați de un aparat care să fie în tendințe și care să ofere o utilizare simplistă recomand acest model.
Alături am pus un clip pentru a vă face o părere despre cum arată acest model.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu