≡ Meniu

Electrolux EOA5751FOZ, cuptor electric cu 10 funcții

Cuptorul incorporabil Electrolux EOA5751FOZ pare să fie unul dintr-o serie avansată și care gătește foarte bine datorită ventilatorului UltraFanPlus, numărului mare de funcții și puterii instalate. E bine să citiți manualul său deoarece nu e un cuptor oarecare și e bine să știți toate funcții disponibile. Controlul e unul digital adică are taste touch și nu butoane mecanice – push-up. Acest aspect îi dă un plus de eleganță și cred că s-ar potrivi perfect alături de o plită electrică cu inducție și nu cu una pe gaz.

Nu oricine și-l permite și nu trebuie uitat că alături de acesta poate vreți să mai achiziționat și alte aparate. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Electrolux EOA5751FOZ, cuptor electric cu 10 funcții

Cuptorul e dotat cu ventilator, grill, timer, afișaj LCD, control digital și clasă energetică A+. Puteți găti orice deoarece e voluminos – 71, și aveți un număr generos de opțiuni din care puteți alege. Are destul de multe funcții pentru un cuptor: încălzire rapidă, autocurățare catalitică, iluminare interioară, sistem pornire/oprire automată, sistem ușă rece, decongelare, grill cu convecție aer, încălzire inferioară, încălzire superioară, treaptă pentru pizza și câteva funcții speciale care nu le găsiți la orice cuptor (coacere umedă cu ventilație, gătire la temperatură scăzută, grill turbo și prăjire eco).

Chiar dacă suporturile telescopice nu sunt incluse le pot fi luate și ulterior. Unele cuptoare le au incluse și pot fi de folos pentru cei care vor să scoată mai ușor o tavă. Totuși, sunt incluse tava pentru prăjituri, tava colectoare și un raft din sârmă cromată. Puterea cuptorului e destul de mare, însă consumu poate fi diferit, adică e în funcție de cum îl folosiți – cam 0.99 kWh. Are niște senzori inteligenți atunci când gătește: senzor mâncare estimativ, senzor mâncare cu indicator temperatură miez și senzor mâncare cu oprire automată.

Plusuri: multe funcții de gătire, consum redus de energie, caracteristici tehnice decente, funcție de autocurățare.
Minusuri: nu sunt.

Electrolux EOA5751FOZ poate fi instalat cu ușurință dacă ați făcut un corp special pentru acesta ori aveți un mobilier făcut la comandă. E mai dificil să instalați într-un mobilier care nu a fost conceput pentru aparate incorporabile.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu