≡ Meniu

Electrolux EOB5454AOX, cuptor electric multifuncțional

Cuptorul incorporabil Electrolux EOB5454AOX  e un cuptor deosebit deoarece prezintă următoarele: crustă crocantă cu SteamPlus, sistem de încălzire UltraFanPlus, treaptă pizza, grill electric și panou de control decent. alături de aceasta aș alege o plită pe gaz cu sticlă vitroceramică sau una electrică cu inducție. Ambele variante oferă un randament ridicat, de care aveți nevoie atunci când vreți să gătiți rapid și cu gust. Plitele electrice clasice sunt mult inferioare la acest capitol de aceea ele nici nu vor mai fi pe piață peste câțiva ani. Ideea e că tehnologiile se tot ieftinesc și în fiecare an apare ceva nou și util.

Chiar dacă nu e la fel de accesibil ca multe alte modele, acesta iasă în evidență ușor datorită specificațiilor tehnice foarte bune și funcțiilor inteligente. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Electrolux EOB5454AOX, cuptor electric multifuncțional

Specificațiile tehnice sunt foarte bune la acest cuptor: 72 litri, clasa energetică A, control mecanic, grill. În plus, panou de control oferă următoarele: timer, 10 funcții, ventilator, geam de protecție și ecran LCD. Deci nu e vorba de un cuptor oarecare și, cu siguranță, va da un plus de eleganță bucătăriei. E indicat ca și restul aparatelor să fie pe negru sau inox, pentru a se asorta mai bine.

Pe partea de funcții și programe: iluminare interioară, sistem ușă rece, convecție aer fierbinte, decongelare, grill cu convecție aer, încălzire inferioară/superioară etc. Orice model mai avansat oferă niște funcții suplimentare: gril rapid/turbo și gătire convențională/tradițional, gătire ușoară și gătire cu ventilație Plus. Accesoriile incluse sunt: o tavă pentru prăjituri, o tavă combi și un grătar cromat pentru grill. Suporturile telescopice sunt un alt plus pentru cei care vor să scoată în siguranță tava din cuptor chiar dacă e foarte grea.

Plusuri: multe funcții de gătire, capacitate mare, ventilator, design modern și plăcut.
Minusuri: nu sunt.

Electrolux EOB5454AOX e unul dintre cele mai bune cuptoare incorporabile de la acest brand dar și de pe piață. Pentru acasă, nu cred că e nevoie de un cuptor mai scump deoarece acesta oferă cele mai utile funcții dar și dotări. Dacă vă doriți ceva ieftin, atunci trebuie să spuneți adio unor funcții dar și finisajului antiamprentă.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu