≡ Meniu

Electrolux EOB8857AOX, cuptor cu 27 funcții

Cuptorul Electrolux EOB8857AOX se potrivește perfect alături de o plită cu inducție și o hotă telescopică pe inox. E foarte important ca să asortați cuptorul cu restul aparatelor și nu trebuie să fie neapărat de la același brand. Se poate întâmpla ca acea plită care v-ați dorit-o de ceva timp să nu mai fie disponibilă, de aceea un brand similar poate oferi o variantă poate chiar mai bună. Plita nu trebuie să ofere neapărat zone de gătit mai deosebite, deoarece acele plite sunt mult mai scumpe. E suficient ca plita să fie electrică și cu inducție iar puterea instalată să fie satisfăcătoare.

Instalarea cuptorului nu e chiar atât  de ușor deoarece necesită două persoane datorită dimensiunilor sale. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Electrolux EOB8857AOX, cuptor cu 27 funcții

Volumul său e de 71 litri care e suficient de mare iar acesta vă ajută destul de mult deoarece puteți găti orice. Dotările sale sunt și ele importante: ecran LCD, timer, grill, ventilator, geam de protecție, control digital. Un control digital e mai fiabil decât butoanele push-up (cu timpul acele butoane se defectează/deteriorează).

Acesta e genul de cuptor care nu duce lipsă de nimic pentru că are funcții destul de numeroase și foarte utile: încălzire rapidă, autocurățare cu aburi, iluminare interioară, sistem pornire/oprire automată, sistem ușă rece etc. Alături de cele anteroir menționate, cuptorul are și funcții speciale: creștere aluat, grill rapid, coacere pâine, conservare alimente și multe altele.

Sunt incluse următoarele accesorii: tava colectoare emailată, două tăvi pe gri pentru prăjituri, două rafturi sârma pe inox. Designul e unul modern pentru că îi lipsesc butoanele clasice, are culoare inox antiamprentă, ecran LCD mare. O parte din caracteristicile sale speciale sunt cele 180 programe pre-setate, utilizare căldura reziduală, indicații căldură reziduală, senzor mâncare estimativ etc.

Plusuri: excelează la capitolul funcționalitate, control digital, design modern, performanțe ridicate, dotări numeroase și fiabilitate.
Minusuri: nu e pentru oricine.

Aparatele incorporabile sunt cele mai bune alternative la aparatele clasice deoarece sunt mai avansate din punct de vedere al funcțiilor. Electrolux EOB8857AOX e un model din segmentul premium care poate înlocui orice alt cuptor mai vechi.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu