Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Electrolux EOG2102AOX, cuptor multifuncțional de tip XL

Electrolux EOG2102AOX e un cuptor de dimensiuni normale adresat celora care vor să gătească mult și bine. Vine cu diverse dotări premium printre care aș enumera rotisorul, ventilatorul, autocurățarea și consumul redus de curent.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi. Pe acești bani primim un aparat eficient energetic, care arată bine și care e realizat de un brand european. Vizual se prezintă bine, acest lucru fiind sesizabil din imaginea alăturată precum și din clipul de la final.

Electrolux EOG2102AOX, cuptor multifuncțional de tip XL

Avantaje

Modelul EOG 2102 AOX e unul cu o capacitate mare de 69 litri, iar din această cauză e considerat ca fiind un model XL. În acest fel puteți găti tot ceea ce doriți fără a pierde timp.
E ușor de întreținut, iar în acest fel e și ușor de spălat. Interiorul e unul cu acoperire catalitică care absoarbe și arde grăsimea. Sticla de la ușă e ușor de spălat deoarece ușa și panouri de sticlă pot fi scoase cu totul.
Gătirea se realizează uniform deoarece are un ventilator special supradimensionat. Modelul de față e dotat cu sistem de încălzire UltraFanPlus.
Pe lângă multe altele are dotări premium cum ar fi grill și rotisor. Grillul e util atunci când afară nu e vreme bună.

Dezavantaje

Ar fi fost bine dacă ar fi avut o clasă de eficiență energetică mai bună, adică A+ sau A++. În rest, e cu 10% mai eficient decât modelele cu clasa A. (Oricum, eu zic că e mult superior unui model pe gaz deoarece la cele pe gaz trebuie să ai grija gazului, iar coacerea nu e întotdeauna uniformă.)

Verdict

Pentru cei interesați de un aparat care să arate bine și care să gătească eficient orice vă doriți recomand acest model.
Alături e și un clip pentru a vă face mai bine o părere despre cum arată acest model. Se poate observa că și aspectiv e premium.

(În această perioadă e vândut la pachet promo alături de o plită, dar poate fi luat și separat. Și, dacă vreți ceva alternativă de la același brand atunci vă recomand modelul EZB3400AOX.)

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu