≡ Meniu

Electrolux EPI09LEIW Inverter, AC clasa A+ cu inversor

Electrolux EPI09LEIW Inverter e un aparat AC lansat în anul 2015 și concurează cu modele precum Whirlpool AMD 018 având în plus filtru Hepa și mod de noapte.
Un aparat de aer condiționat precum acesta e adresat celora cu un buget mic și care vor să asigure o climă potrivită într-o încăpere nu prea mare.

Nici nu costă prea mult deoarece are un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un aparat care arată bine și poate fi controlat ușor prin intermediul unei telecomenzi. În cazul în care vreți să vedeți cum arată vă recomand poza de alături, poză din care poți vedea că are un design simplu. În poză vedeți unitatea interioară, unitate care are o greutate inferioară decât cea a altor modele similare deoarece are 7,5 kilograme.

Electrolux EPI09LEIW Inverter, AC clasa A+ cu inversor

Pe partea de specificații acest model e unul care are o capacitate (de încălzire/răcire) de 9000 Btu, motiv pentru care îi corespunde clasa A+ de eficiență energetică la răcire, și A la încălzire.
Nu e un aparat zgomotos pentru că unitatea interioară are 55 decibeli, iar cu modul Sleep vei reuși performanțe și mai bune (consum redus de curent și zgomot redus). Nivelul de zgomot depinde în mare parte și de treapta pe care o alegeți, modelul acesta fiind unul cu 4 trepte.

Avantajele achiziționării unui astfel de produs ar fi costul corect de achiziție, că arată bine, că poate fi comandat ușor, că vine de la un brand de calitate și faptul că nu consumă mult curent.
Dezavantaje ar fi că nu are o clasă de eficiență energetică mai bună.

De final pot spune că acest model e unul excelent pentru cei interesați de un aparat care să le creeze un „climat” optim.
Nu vă mai chinuiți și investiți în sănătatea dumneavoastră deoarece un astfel de aparat îți va ajuta corpul foarte mult la temperaturi exagerate. Momentan afară nu e așa de cald (acum fiind începutul lunii mai), dar în scurt timp vom avea temperaturi tropicale, iar noaptea va fi și mai rău deoarece toată căldura va ieși din pereți. Cei nepregătiți nu se vor putea odihnii noaptea, pe când cei isteți vor merge odihniți la lucru.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu