≡ Meniu

Electrolux EPI12LEIW, aparat de aer condiționat cu Inverter

Aparatul de aer condiționat Electrolux EPI12LEIW e o variantă destul de performantă însă nu e cea mai performantă de pe piață. Acesta poate fi folosit pentru a răci sau pentru a recicla aerul pentru o încăpere mare (sau poate chiar pentru a răci un parter). Dacă optați să vă încălziți cu un așa aparat, ei bine, trebuie să știți să performațele nu sunt așa de mari adică e nevoie de 2 aparate și doar aerul e încălzit. E ca și cum ați avea o aerotermă mai mare doar că acesta are mai multe funcții și e oferite de un brand destul de experimentat.

Dacă vi se pare prea scumpă, trebuie să luați una fie cu capacitate mai mică fie cu mai puține funcții. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Electrolux EPI12LEIW, aparat de aer condiționat cu Inverter

Capacitatea de răcire e de 12000 BTU, iar cea de încălzire e de 12000 BTU. Așa e în cazul tuturor aparatelor de aer condiționat. Clasa de eficiență energetică la răcire e A+, iar la încălzire e A. E dotat cu filtru Hepa, Carbon activ, Inverter, 4 trepte pentru ventilator, afișaj LCD, telecomanda etc. Funcțiile sale sunt următoarele: ventilare, încălzire, auto restart, dezumidificare, timer, sleep/night mode. Dimensiunile sale sunt destul de reduse, iar în pachet e inclusă și unitate exterioară. Nivelul de zgomot e redus pentru unitatea interioară dar nu și pentru cea exterioară. Toate aparatele vin cu acea unitatea, fără de care aparatul interior nu poate fi folosit.

Există alternative dacă vreți să-l folosiți doar pentru a încălzi, însă pentru răcire e foarte bun un așa model.

Plusuri: are destule funcții, performanțe ridicate, consum redus de energie, destul de fiabil și altele.
Minusuri: nu are un panou LED prea avansat.

Electrolux EPI12LEIW e o alegere pentru acasă dar poate fi folosit și la un local dar eu aș recomanda mai multe astfel de aparate. Am pus o poză cu acesta și pentru cei interesați, chiar și în realitate arată foarte bine. E genul de aparat care nu iasă prea în evidență deoarece e pus în partea superioară a peretelui. Ideea e că albul se asortează cu orice dar există și alte culori în acest sens.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu