≡ Meniu

Electrolux EPI18LEIW, AC 18000 BTU

Electrolux EPI18LEIW Inverter e un aparat de aer condiționat care vine cu o clasă de eficiență energetică remarcabilă, filtre foarte bune și o capacitate de 18000 BTU. Conform cerințelor CE toate aparatele AC trebuie să aibă inversor, iar acesta corespunde acestei cerințe care are ca principal scop realizarea unui consum inferior de resurse. Aparatul acesta e unul foarte economic mulțumită clasei A++ de eficiență energetică.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un aparat scos pe piață recent care are filtre de ultimă generație care garantează un aer curat. De exemplu filtrul Hepa care e incorporat în acest model garantează că aerul e filtrat în proporție de 99%. Acest filtru e întâlnit și la aspiratoarele premium.

Electrolux EPI18LEIW, AC 18000 BTU

Pe partea de specificații cele mai importante lucruri care trebuie știute sunt capacitatea de 18000 btu (la răcire și încălzire), zgomotul unității interioare de 56 dB și filtrele bune (Hepa și Carbon activ).
Întrucât are funcția Mod de Noapte (Sleep) acest aparat o să realizeze economii impresionante pe timp de noapte, iar în acest timp nici nu o să facă multă gălăgie.
Legat de nivelul de zgomot al AC-ului trebuie spus că variază în funcție de treapta de viteză aleasă. Aparatul are 4 trepte de viteză, deci dacă o să o alegeți pe cea mai scăzută atunci și zgomotul o să fie mai mic.
Multă lume nu știe că astfel de aparate sunt utile și iarna deoarece încălzesc aerul și de aceea eu zic că e o investiție pe termen lung.

Pe partea de lucruri pozitive aș enumera faptul că vine de la Electrolux, că nu are un consum mare de curent și că are un excelent raport între preț și calitate.
Lucruri negative sunt, mai exact că nu are un nivel de zgomot mai redus, dar după cum ziceam, acesta depinde și de treapta de viteză aleasă.

Concluzia mea legată de acest model e că-și merită banii, dar e destinată celora care vor să răcească într-o încăpere mai mare. Deci, dacă ai o garsonieră atunci ar trebuie să te orientezi înspre Electrolux EPI09LEIW deoarece are o capacitate de 9000 btu și un preț aproape pe jumătate.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu